Vi söker nu en senior full stack-utvecklare till vår webbaserade e-tjänstplattform

SOKIGO SÖKER SENIOR SYSTEMUTVECKLARE

Som systemutvecklare på Sokigo kommer du att arbeta i vårt produktutvecklingsteam med vår webbaserade e-tjänstplattform Abou. Teamet arbetar agilt enligt Scrum och utgörs i dagsläget avfyra systemutvecklare, en kvalitetsansvarig testare samt produktutvecklingschef. Du kommer att arbeta med vår teknikplattform som bygger på C# .NET, ASP NET MVC, MS SQL Server och Knockout JS.

Förutom att arbeta med systemutveckling kommer du att vara med och påverka produktens design och utveckling, planera och utreda tekniska möjligheter och konsekvenser av utveckling samt arbeta med kvalitetsförbättring av produkten, både tekniskt och funktionellt.

Under 2019 kommer vi dessutom att starta ett stort nyutvecklingsprojekt där du kommer ha möjlighet att få en framträdande roll inom val av teknik och arkitektur samt under implementationen. Projektet kommer att bedrivas i tätt samarbete med ett antal kunder som vill vara med och påverka produktens utveckling framåt.

Vill du arbeta i ett stabilt företag med väl etablerade kunder, öppet klimat, högt i tak och där du får möjlighet att arbeta i ett team med erfarna systemutvecklare och ny teknik så är Sokigo rätt för dig.

Rollen i korthet

  • Agilt arbete enligt Scrum
  • Arbete med plattform som bygger på C# .NET, ASP NET MVC, MS SQL Server och Knockout JS
  • Tjänsten omfattar heltid under kontorstider
  • Start efter överenskommelse
  • Du talar och skriver flytande svenska

Vem är du?

Du har minst fem års erfarenhet av systemutveckling och har tidigare arbetat med att skapa stora webbapplikationer i Microsofts .NET-plattform. Du brinner för teknik och är nyfiken på nya trender, ramverk och lösningar. Du är strukturerad som person och har förmågan att kunna bryta ned en komplex uppgift i mindre hanterbara enheter. Du vill vara med att påverka och driva utvecklingen framåt.

Klicka här för att din ansökan till Maria Lidholm, Utvecklingschef på Sokigo.