Vi söker nu en erfaren teknisk projektledare till vår webbaserade e-tjänstplattform

SOKIGO SÖKER ERFAREN TEKNISK PROJEKTLEDARE
Sokigo söker en erfaren projektledare med stort intresse för teknik och kundrelationer. Som teknisk projektledare kommer du att arbeta med att driva tekniska utvecklingsprojekt tillsammans med applikationskonsulter och systemutvecklare. Du kommer även att arbeta som kundansvarig och ansvara för produktion, leveranser och försäljning hos några av våra kunder. Du har ett tätt samarbete med dina kollegor och blir en del av ett tajt team.

Projekten du leder handlar i korthet om att ta fram digitala lösningar till Sveriges kommuninvånare och kommunanställda där Sokigos e-tjänstplattform Abou är central. I rollen som projektledare är du ansvarig för leveransen av projekten och för att koordinera samarbetet mellan produktutveckling, kundspecifika anpassningar och leverans. Du kommer även att samarbeta med andra affärsområden på Sokigo i de fall projekten omfattar ytterligare produkter.

I rollen är det viktigt att du förstår teknik och kan vara en brygga mellan kunden/verksamheten och utvecklingsteamet. Du vill förstå kundens arbetsprocesser och behov för att sedan kunna driva kravställning och förbättringsönskemål mot produktägare och utvecklingsteam.

Ditt arbete kommer att påverka utvecklingen av det digitala samhället i Sverige
Förutom att vara del av ett kundutvecklingsteam och ett bolag i framkant vad gäller digitalisering i offentlig verksamhet, så kommer du att vara del av en börsnoterad koncern med fokus på att bidra till ett mer hållbart samhälle genom innovativ teknik. Arbetsplatsen är belägen i nyrenoverade och inspirerande lokaler i Vasastan i Stockholm.
Rollen i korthet:

• Teknisk projektledning
• Kundansvarig
• Kravhantering
• Tjänsten omfattar heltid under kontorstider
• Start efter överenskommelse
• Du talar och skriver flytande svenska

Vem är du?
Du har teknisk bakgrund eller erfarenhet och ett starkt tekniskt intresse. För att lyckas i rollen behöver du ha ett utpräglat affärstänk, vara strukturerad, driven och problemlösande. Du är självgående och social och har lätt att skapa relationer. Vi tror antingen att du är en duktig projektledare med nätverkskunskaper, eller en strukturerad förvaltningsledare eller kundansvarig som vill arbeta mer med projektledning.

Vill du arbeta i ett stabilt företag med väl etablerade kunder, öppet klimat, högt i tak och där du får möjlighet att arbeta med såväl teknik som verksamhetsutveckling så är Sokigo rätt för dig.

Klicka här för att din ansökan till Maria Lidholm, Utvecklingschef på Sokigo.