VÄGMÄRKE

Har du koll på dina vägmärken?

Vägmärke är ett modernt mobilt stöd för inventering och ajourhållning av kommunens vägmärken.

Med hjälp av GPS-styrning kan du antingen låta applikationen avgöra var du är eller så använder du enkelt kartans zoomningsfunktioner. Med en ”knapptryckning” skapar du anordningens position och väljer sedan vilken/vilka vägmärken som kopplas till anordningen.

Läs mer

För vem?
Vägmärke är till för dig som vill ha koll på vilka skyltar som sitter var. Applikationen kan enkelt användas av alla delar av verksamheten. För dig som vill se vad det är för vägmärken som sitter på ett specifikt ställe eller vilken tillverkare det är för just det vägmärket. Blir en skylt nerkörd eller förstörd så är det enkelt att ta reda på vilka skyltar som skall bytas redan innan man åker ut på plats. Det sparar både tid och pengar.

Varför Vägmärke?
Med Vägmärke kan du enkelt säkerställa att dina föreskrifter är korrekt skyltade ute i verkligheten. Tack vare åtkomsten till vägmärken och bilder i kartan i LTF så får du snabbt koll på läget.

Programmet håller även rätt på när dina skyltar är uppsatta och när de kan behöva bytas. Du kan enkelt se slutresultatet när skyltutsättaren är klar och kontrollera att det blev rätt.

Att använda vägmärke
Vägmärke är en webbaserad lösning. Inventering görs enkelt med en surfplatta eller en mobiltelefon. Sokigo driftar lösningen åt dig så du slipper ordna med egen driftmiljö, dessutom får du snabbt tillgång till uppdateringar.

Print Friendly, PDF & Email
PRODUKTNYHETER
Bild på Michael Hallgren
Produktägare

Michael Hallgren

Telefon 08- 404 31 76
Mail michael.hallgren@sokigo.com

Affärsansvarig

Aris Kolovos

Telefon 031-339 47 42
Mail aris.kolovos@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 15 november, 2018.