PROLOCATE

Smartare produktion och drift i fält

ProLocate erbjuder en enklare arbetsdag. Smarta beslutsstödsystem med användarvänliga planerings-, ärende- och uppföljningsfunktioner. Paketerat för mobila resurser inom väghållning, grönyteskötsel och entreprenadverksamhet.

Läs mer

För vem?
För dig som vill komplettera er verksamhet med en lösning som bidrar till bättre kvalitetsuppföljning, lägre kostnader och större ansvar för miljön.

Varför ProLocate
För privat sektor:
 ProLocate hjälper er att höja och säkerställa kvaliteten, bidra till en bättre miljö samt tjäna mer pengar.
För kommunal sektorProLocate hjälper er att minska stressen, bidra till en bättre miljö och få ut maximalt av skattebetalarnas pengar.

Att använda ProLocate
ProLocate är en komplett lösning för din mobila personal. Enkel hantering av aktiviteter, ärenden och arbetsobjekt direkt på plats ute på fältet. Se dina arbetsområden i kartan, få hjälp med vägvisning till dina objekt, utför avvikelserapportering enkelt, allt som behövs för en enklare vardag!

Kvalitetssäkra information om förarens och fordonens aktiviteter med position, tider, allt som behövs för att skapa enkla och effektiva faktureringsunderlag. Allt detta via en vanlig smart Android-telefon.

För er som önskar fasta automatiska installationer erbjuder vi ProBox som kan kopplas till fordonets givare och registrera den information som ni önskar.

Väx vidare!
Genom innovation, teknisk spetskompetens och i nära relation med våra kunder skapar vi långsiktiga relationer. Vi är experter på GIS och mobilitet och vi älskar att höra på era utmaningar i Er verksamhet. Vår norrländska trygghet betyder att vi inte krånglar till saker i onödan utan målmedvetet strävar efter att leverera den bästa kundlösningen till lägsta möjliga kostnad.
Vi har roligt tillsammans, gläds i framgång och hjälps åt vid utmaningar, det skapar ett vinnande team och en stark leverantör.

Print Friendly, PDF & Email
VILKEN ÄR DIN BRANSCH?

VINTERVÄGHÅLLNING

Plogar ni vägar och har uppdrag ute i fält?
Se era arbetsområden i kartan, rapportera in brister och avvikelser,
allt för att skapa en enkel och överskådlig verksamhet.

Läs mer

GRÖNYTESKÖTSEL

Klipper ni gräsmattor och har uppdrag ute i fält?
ProLocate är en produktserie som höjer er kvalitet, hjälper er att
vara mer rädd om miljön och tjäna mer pengar.

Läs mer
Affärsansvarig

Erik Fredriksson

Telefon 0950- 236 48
Mail erik.fredriksson@sokigo.com

KLOTTERSANERING

Skapa enkla och effektiva underlag till polisrapporter direkt i fält. Komplett produkt för hantering av alla typer av klottersaneringsuppdrag.

Läs mer

SLAMTÖMNING

Skapa enkla och effektiva faktureringsunderlag genom att direkt se genomförda uppdrag och aktiviteter i verksamheten.

Läs mer
KUNDCASE
  • Sokigo hjälper Missing People hitta fler

    Missing People hjälper polis och anhöriga med efterlysningar och eftersök när människor försvinner spårlöst. Som aktiv huvudsponsor levererar vi systemet ProLocate vilket gör att de kan planera och följa upp sina sökinsatser på ett effektivt sätt. Vi är stolta över att få vara med och bidra som......

Sidan uppdaterades den 7 februari, 2020.