PLATSBESÖK

Det här är en webbapplikation för tillsyner och platsbesök för alla användare av ByggR. Med digital tillgång till information effektiviseras arbetet.

Du kan göra färdig hela tillsynen när du är ute i fält och slipper fortsätta arbetet på kontoret. Det sparar mycket tid och resurser.

Läs mer

För vem?
Platsbesök är ett system för alla som utför någon form av tillsyn i fält kopplat till ByggR

Varför Platsbesök?
Platsbesök tillåter inspektörerna att vara mer effektiva ute på fältet. Ständig tillgång till information i realtid gällande ärendet samt tillgång till kontrollområden och kontrollpunkter som enkelt prickas av sparar mycket tid. Protokollet kan även skickas med epost till intressenterna i samband med kontrollen.

Att använda Platsbesök
I Platsbesök finns funktioner som hjälper dig genom hela processen från A till Ö.
I det snabba och intuitiva gränssnittet har du som användare hela tiden ett stöd. Systemet är pålitligt med funktioner som gör att du kan utföra tillsyner även om nätverk saknas.

Väx vidare!
Platsbesök förenklar och kvalitetssäkrar arbetsflödet, all information nås via en läsplatta. Protokoll genereras på plats och ärendet uppdateras samtidigt med information om arbetsplatsbesöket. Inga anteckningar blir liggande på skrivbordet utan ärendet uppdateras med information om arbetsplatsbesöket direkt när protokollet skapas.

Print Friendly, PDF & Email
Gå till BYGGR

TEKNISK INFORMATION PLATSBESÖK

Aktuell version: Platsbesök 2.2
Systemkrav: PDF

Kontakt

Produktägare

Linda Haak

Telefon 08- 470 75 19
Mail linda.haak@sokigo.com

Affärsansvarig

Magnus Linzander

Telefon 073- 321 37 32
Mail magnus.linzander@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 6 mars, 2020.