NÄMND

Det här är en digital lösning för nämndsammanträden. Applikationen hämtar de ärenden och handlingar från Ecos och ByggR som ska behandlas i nämnden. Du kan göra förarbete och inläsning inför ett sammanträde precis när och var du vill.

Logga in som deltagare och du får tillgång till alla kommande och tidigare möten. Så snart handlingarna publiceras inför sammanträdet kan du ta del av materialet och spara anteckningar inför mötet.

All pappershantering försvinner och informationen finns tillgänglig på den mobila enhet du väljer att använda.

Läs mer

För vem?
Nämnd är ett perfekt stöd för ett effektivt digitalt nämndarbete.

Varför Nämnd?
Nämnd är systemet som på ett enkelt och överskådligt sätt presenterar data från Sokigos verksamhetssystem som behövs för att ta beslut. Alla ärenden som ska hanteras under nämndens sammanträdande blir tillgängliga och kan köras i valfri mobilenhet.

Att använda Nämnd
När du loggar in får du tillgång till kommande och historiska möten samt de handlingar som kopplats till olika ärenden och fastigheters placering i kartan. Du kan göra förarbetet och inläsningen inför sammanträdet precis när och var du vill. Alla sammanträden byggs digitalt vilket förenklar arbetet för nämndsekreteraren. Tjänsteutlåtande och övriga digitala handlingarna öppnas med ett klick.

Väx vidare!
Du kan enkelt kombinera ByggR-ärenden och Ecos-ärenden för ett nämndsammanträde. Det går även att göra ytterligare integrationer med våra övriga ärendehanteringssystem. Med utökad funktionalitet som innebär att nämndsekreteraren även kan lägga upp generella mötespunkter, skapas oändliga möjligheter att bygga sammanträden för alla tillfällen.

Print Friendly, PDF & Email
Gå till BYGGR

TEKNISK INFORMATION NÄMND

Aktuell version: Nämnd 2.1
Systemkrav: PDF

Kontakt

Produktägare

Linda Haak

Telefon 08- 470 75 19
Mail linda.haak@sokigo.com

Affärsansvarig miljö

Anna Johansson

Telefon 08- 630 70 74
Mail anna.johansson@sokigo.com

Affärsansvarig bygg

Magnus Linzander

Telefon 073- 321 37 32
Mail magnus.linzander@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 20 mars, 2020.