E-tjänster förenklar hanteringen av miljö-, hälsoskydd- och livsmedelsärenden

Minut Miljö är vårt e-tjänstepaket för miljö-, hälsoskydd- och livsmedelsärenden. Med e-tjänster digitaliseras era ärenden oavsett om de initierats genom en e-tjänst eller ej. Med hjälp av e-tjänster får ni en helhetslösning som sköter er medborgardialog kopplat till Ecos.

Enkelt för den som söker
Systemet flyttar registreringsarbetet till invånaren eller entreprenören och ger ett minskat resursbehov för registrering och datafångst hos er. Tydliga gränssnitt vägleder den sökande och gör det enkelt oavsett ärende.

Hantera fler ärenden per handläggare och minska era ledtider
Tack vare Minut Miljö kan ni hantera ansökningar och kompletteringar helt digitalt. Det gör att ni kan minska ner era ledtider och lägga mer fokus på er kärnverksamhet.

Print Friendly, PDF & Email
Gå till Ecos

TEKNISK INFORMATION MINUT MILJÖ

Aktuell version: ?
Systemkrav: Kommer

  • Nu släpper vi Ecos version 2.4!

    Version 2.4 innehåller flera nyheter som förenklar och förbättrar arbetet i Ecos: Tillsynsärende kan nu skapas direkt från en fastighet och inte bara ifrån en anläggning Debiteringsunderlag kan nu aviseras manuellt. och underlagen kan skrivas...

  • Tvingande uppdatering av Ecos 2 inför livsmedelsrapporteringen

    Sokigo har uppdaterat rapporteringsfunktionen enligt de nya anvisningarna. Uppdateringen är tillgänglig fr.o.m. version 2.3. Livsmedelsverket har öppnat testrapporteringen. Det gör att det krävs version 2.3 av Ecos, då tidigare versioner inte s...

Bild på Lars Holgersson
Produktägare

Lars Holgersson

Telefon 08- 404 31 70
Mail lars.holgersson@sokigo.com

Affärsansvarig

Jan Sjöbrand

Telefon 070-962 03 03
Mail jan.sjobrand@sokigo.com

Affärsansvarig

Anna Johansson

Telefon 08- 630 70 74
Mail anna.johansson@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 10 juni, 2019.