E-tjänster förenklar hanteringen av miljö-, hälsoskydd- och livsmedelsärenden

Minut Miljö är vårt e-tjänstepaket för miljö-, hälsoskydd- och livsmedelsärenden. Med e-tjänster digitaliseras era ärenden oavsett om de initierats genom en e-tjänst eller ej. Med hjälp av e-tjänster får ni en helhetslösning som sköter er medborgardialog kopplat till Ecos.

Enkelt för den som söker
Systemet flyttar registreringsarbetet till invånaren eller entreprenören och ger ett minskat resursbehov för registrering och datafångst hos er. Tydliga gränssnitt vägleder den sökande och gör det enkelt oavsett ärende.

Hantera fler ärenden per handläggare och minska era ledtider
Tack vare Minut Miljö kan ni hantera ansökningar och kompletteringar helt digitalt. Det gör att ni kan minska ner era ledtider och lägga mer fokus på er kärnverksamhet.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ecos 2.6 snart klar för release

    Ecos nya version kommer precis som den föregående testas av några kommuner innan den släpps till alla. Sokigos plan är att begränsad release ska kunna ske vecka 13, och full release från vecka 14. Version 2.6 av Ecos är inte tvingande. Huvudn...

  • Ecos version 2.5 är snart klar för release

    Den nya versionen av Ecos är snart klar och den innehåller bl.a. stöd för flera kommuner, SKL:s behovsbaserade avgiftsmodell samt SLV:s nya kontrollområden. Versionen innehåller även en uppdaterad rapporteringsfunktion för 2019 år kontroller...

Bild på Lars Holgersson
Produktägare

Lars Holgersson

Telefon 08- 404 31 70
Mail lars.holgersson@sokigo.com

Affärsansvarig

Jan Sjöbrand

Telefon 070-962 03 03
Mail jan.sjobrand@sokigo.com

Affärsansvarig

Anna Johansson

Telefon 08- 630 70 74
Mail anna.johansson@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 25 oktober, 2019.