E-tjänster förenklar hanteringen av miljö-, hälsoskydd- och livsmedelsärenden

Minut Miljö är vårt e-tjänstepaket för miljö-, hälsoskydd- och livsmedelsärenden. Med e-tjänster digitaliseras era ärenden oavsett om de initierats genom en e-tjänst eller ej. Med hjälp av e-tjänster får ni en helhetslösning som sköter er medborgardialog kopplat till Ecos.

Enkelt för den som söker
Systemet flyttar registreringsarbetet till invånaren eller entreprenören och ger ett minskat resursbehov för registrering och datafångst hos er. Tydliga gränssnitt vägleder den sökande och gör det enkelt oavsett ärende.

Hantera fler ärenden per handläggare och minska era ledtider
Tack vare Minut Miljö kan ni hantera ansökningar och kompletteringar helt digitalt. Det gör att ni kan minska ner era ledtider och lägga mer fokus på er kärnverksamhet.

Print Friendly, PDF & Email
  • Vi vill gärna träffa dig under Ecos på plats!

    Under våren besöker vi fem olika orter runt om i landet. Vi hoppas verkligen att du och dina kollegor har möjlighet att träffa oss vid något av dessa tillfällen. Träffen riktar sig både till dig som är handläggare, användare eller chef och...

  • Ecos version 2.5 är snart klar för release

    Den nya versionen av Ecos är snart klar och den innehåller bl.a. stöd för flera kommuner, SKL:s behovsbaserade avgiftsmodell samt SLV:s nya kontrollområden. Versionen innehåller även en uppdaterad rapporteringsfunktion för 2019 år kontroller...

Bild på Lars Holgersson
Produktägare

Lars Holgersson

Telefon 08- 404 31 70
Mail lars.holgersson@sokigo.com

Affärsansvarig

Jan Sjöbrand

Telefon 070-962 03 03
Mail jan.sjobrand@sokigo.com

Affärsansvarig

Anna Johansson

Telefon 08- 630 70 74
Mail anna.johansson@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 25 oktober, 2019.