Effektivt verktyg för planering av drift och underhåll av parker och grönytor

Mark är verktyget som hjälper dig planera drift och underhåll av parker och grönytor. Du registrerar vilka ytor kommunen har ansvar över, vilket kan vara allt från lekplatser, blomrabatter och gräsytor till stadsparker och grönområden.

Att hålla ett register över dessa ytor blir mer och mer relevant när upphandling av drift och underhåll läggs ut på entreprenad. Du kan spara massor av tid och pengar genom att ha ett korrekt underlag.

Mark är ett verktyg för att säkra mängderna vid stora upphandlingar av drift och underhåll, men även ett stöd för att sköta drift och underhåll.

Läs mer

För vem?
För dig som ansvarar för drift och underhåll av parker och grönytor.

Varför Mark?
Du får ordning på det som din kommun ansvarar för, vilket spar tid och pengar särskilt när du ska lägga ut drift och underhåll på entreprenad.

Att använda Mark
Mark är specialiserat för att lagra ytor, linjer och punkter som representerar de objekt som kommunen ansvarar över. Objekten kan enkelt digitaliseras via webbkarta eller CAD-klient.

Du kan även använda externa GIS-klienter som Q-Gis för att redigera samt importera geografiska objekt i Mark. Specificera områden och använd för utsökningar av information t.ex. stadsdelar eller driftansvarsområden.

Väx vidare!
Genom innovation, teknisk spetskompetens och i nära relation med våra kunder skapar vi långsiktiga relationer. Vi är experter på datalagring och GIS och vill gärna  höra på vilka utmaningar du har i din verksamhet.

Print Friendly, PDF & Email
Ladda ner (Kräver inloggning)KurssidaSupport

TEKNISK INFORMATION MARK

Aktuell version: Mark 1.36
Systemkrav: PDF

Besiktning och tillsynskontroll för säkrare lekplatser med Lekplatskollen

Vi har utvecklat ett stöd för kommuner som ger tydlig överblick över lekplatser och dess skick. Det bli lätt att skapa rutiner och kontrollera status på lekplatserna i kommunen. Enkelt att använda i fält med hjälp av läsplatta och ett mycket användarvänligt gränssnitt.

Läs mer

Kontakt

Produktnyheter

Produktägare

Daniel Mattsson

Telefon 0250- 308 89
Mail daniel.mattsson@sokigo.com

Affärsansvarig

Aris Kolovos

Telefon 031-339 47 42
Mail aris.kolovos@sokigo.com

Referensgrupp

Mari Nilsdotter, Skövde kommun
Anna Lindqvist, Hässleholms kommun
Per Backman, Nyköpings kommun
Marianne Fröding, Karlstads kommun
Christer Söderling, Hässleholms kommun
Anders Karlsson, Karlskoga kommun
Marie Persson, Göteborgs Stad

Sidan uppdaterades den 10 april, 2019.