MARK

Registrera vilka ytor kommunen har ansvar över vad gäller drift och underhåll!
Kommunen ansvarar över allt från lekplatser, blomrabatter och gräsytor till stadsparker och grönområden.

Att hålla ett register över dessa ytor blir mer och mer relevant när upphandling av drift och underhåll läggs ut på entreprenad. Att ha ett korrekt underlag vid upphandlingen spar tid och pengar för kommunen.

Mark är ett verktyg för att säkra era mängder vid stora upphandlingar av drift och underhåll. Mark är även ett stöd för att sköta drift och underhållet på dessa ytor.

Läs mer

För vem
För dig som ansvarar för drift och underhåll av parker och grönytor.

Varför Mark?
Att har ordning på det som kommunen ansvarar för spar tid och pengar när allt mer drift och underhåll läggs ut på entreprenad.

Att använda Mark
Mark är specialiserat för att lagra ytor, linjer och punkter som representerar objekten som kommunen ansvarar över. Objekt kan enkelt digitaliseras via webbkarta eller CAD-klient, även externa gisklienter som Q-Gis kan användas för att redigera samt importera geografiska objekt i Mark. Användaren kan enkelt specificera områden som kan användas för utsökningar av information t.ex. stadsdelar eller driftansvarsområden för att enklare kunna ta ut sina mängder.

Väx vidare!
Genom innovation, teknisk spetskompetens och i nära relation med våra kunder skapar vi långsiktiga relationer. Vi är experter på datalagring och GIS och vi älskar att höra på era utmaningar i Er verksamhet. Våra kontor i Mora och Borlänge innehar stor kompetens inom Mark. Allt från utvecklare, konsulter och produktägare sitter nära lokaliserade och arbetar tajt med kunden i fokus.

Print Friendly, PDF & Email
Ladda ner (Kräver inloggning)KurssidaSupport

TEKNISK INFORMATION MARK

Aktuell version: Mark 1.36
Systemkrav: PDF

KONTAKT
Produktägare

Daniel Mattsson

Telefon 0250- 308 89
Mail daniel.mattsson@sokigo.com

Säljare

Aris Kolovos

Telefon 031-339 47 42
Mail aris.kolovos@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 22 november, 2017.