MARK

Mark är verktyget som hjälper dig planera drift och underhåll av parker och grönytor. Du registrerar vilka ytor kommunen har ansvar över, vilket kan vara allt från lekplatser, blomrabatter och gräsytor till stadsparker och grönområden.

Att hålla ett register över dessa ytor blir mer och mer relevant när upphandling av drift och underhåll läggs ut på entreprenad. Du kan spara massor av tid och pengar genom att ha ett korrekt underlag.

Mark är ett verktyg för att säkra mängderna vid stora upphandlingar av drift och underhåll, men även ett stöd för att sköta drift och underhåll.

Läs mer

För vem?
För dig som ansvarar för drift och underhåll av parker och grönytor.

Varför Mark?
Du får ordning på det som din kommun ansvarar för, vilket spar tid och pengar särskilt när du ska lägga ut drift och underhåll på entreprenad.

Att använda Mark
Mark är specialiserat för att lagra ytor, linjer och punkter som representerar de objekt som kommunen ansvarar över. Objekten kan enkelt digitaliseras via webbkarta eller CAD-klient.

Du kan även använda externa GIS-klienter som Q-Gis för att redigera samt importera geografiska objekt i Mark. Specificera områden och använd för utsökningar av information t.ex. stadsdelar eller driftansvarsområden.

Väx vidare!
Genom innovation, teknisk spetskompetens och i nära relation med våra kunder skapar vi långsiktiga relationer. Vi är experter på datalagring och GIS och vill gärna  höra på vilka utmaningar du har i din verksamhet.

Print Friendly, PDF & Email
Ladda ner (Kräver inloggning)KurssidaSupport

TEKNISK INFORMATION MARK

Aktuell version: Mark 1.36
Systemkrav: PDF

PRODUKTNYHETER
REFERENSGRUPP MARK
  • Sokigo på plats – Gata och Mark

    Under våren kommer vi besöka 6 olika orter i olika delar av Sverige och vi hoppas verkligen att du och dina kollegor har möjlighet att träffa oss vid något utav dessa tillfällen. Vi önskar träffa dig som idag jobbar inom området Gata och Mark. Kanske......

  • Nyheter inom Gata och Mark!

    Våren har varit spännande med många intressanta projekt och nyheter inom både Mark och Gata. Under Kommunträffen 24-25 september kommer vi gå igenom och visa allt kul som hänt. Nyheter inom Mark Vi jobbar just nu med en förstudie med syfte att se hur vi......

Mari Nilsdotter, mari.nilsdotter@skovde.se, Skövde kommun
Johanna Thorn, johanna.thorn@stockholm.se, Stockholms Stad
Per Backman, per.backman@nykoping.se, Nyköpings kommun
Marianne Fröding, marianne.froding@karlstad.se, Karlstads kommun

Produktägare

Daniel Mattsson

Telefon 0250- 308 89
Mail daniel.mattsson@sokigo.com

Säljare

Aris Kolovos

Telefon 031-339 47 42
Mail aris.kolovos@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 1 mars, 2019.