Besiktning och tillsynskontroll för säkrare lekplatser

Vi har utvecklat ett stöd för kommuner som ger tydlig överblick över lekplatser och dess skick. Det bli lätt att skapa rutiner och kontrollera status på lekplatserna i kommunen. Enkelt att använda i fält med hjälp av läsplatta och ett mycket användarvänligt gränssnitt.

Full kontroll på lekplatser och dess status
Du som arbetar med översyn får bra överblick på kommunens lekplatser och deras status i applikationens karta. Lekplatsens geografiska placering, bilder på redskap samt status visas i kartan. Du ser information om senaste datum för besiktning och tillsyn samt om någonting behöver åtgärdas. Oavsett om du arbetar inom kommunens fastighets-, park- eller skolförvaltning har du nytta av applikationen.

Läs mer

För vem?
För dig som ansvarar för drift och underhåll av parker och grönytor.

Varför Lekplatskollen?
Du får full kontroll på var lekplatserna ligger, vilken status dem har, när den senaste tillsynen har gjorts, titta på besiktningsprotokoll, planera åtgärder, vilken utrustning som finns på lekplatsen etc. Applikationen kan användas fritt i kommunen oavsett om du arbetar på park-, skol- eller parkförvaltningen.

Att använda Lekplatskollen
Lekplatskollen är en webbapplikation som du enkelt använder på kontoret på din dator eller i fält via telefon eller surfplatta, den kräver ingen installation och uppdateras automatiskt. Lekplatskollen är väldigt enkel att använda och att komma igång med, fokus under utvecklingen har varit enkelhet och funktion.

Lekplatsernas position samt status kan enkelt konsumeras av kommunens webbgis genom formatet geoJson så att det är enkelt att sprida informationen geografisk inom kommunen eller mot medborgarna. Applikationen är helt ny och vi har använt den senaste tekniken som är tillgänglig när vi skapat systemet.

Väx vidare!
Genom innovation, teknisk spetskompetens och i nära relation med våra kunder skapar vi långsiktiga relationer. Vi är experter på datalagring och GIS och vill gärna  höra på vilka utmaningar du har i din verksamhet

Print Friendly, PDF & Email

Se webbdemon nedan för att få en inblick i lösningen

Kontakt

Produktnyheter

Produktägare

Daniel Mattsson

Telefon 0250- 308 89
Mail daniel.mattsson@sokigo.com

Affärsansvarig

Aris Kolovos

Telefon 031-339 47 42
Mail aris.kolovos@sokigo.com

Referensgrupp

Patricia Naumanen, Katrineholm
Erik Lisshammar, Karlstad
Mari Nilsdotter, Skövde
Marianne Fröding, Karlstad
Per Backman, Nyköping

Sidan uppdaterades den 7 februari, 2020.