KARTSMART

Det smartaste sättet att sprida och använda kartor i organisationen.

Oberoende vem du är och vilket eventuellt GIS du använder eller inte. Fältarbetare eller GIS-strateg? Med KartSmart kan du sprida och använda dina kartor i en smartphone, surfplatta eller webbläsare. Rita, spara och arbeta on-/offline med ert verksamhetsdata direkt ute i fält.

KartSmart är en oberoende produktsvit som hjälper användare att få tillgång till alla sorters kartor i fält och i tunna klienter. Användare kan på ett enkelt och smidigt sätt få avancerade kartor till sin mobiltelefon eller webbläsare, baserat på standardformat som WMS/OGC. På fältet kan användare dessutom själva mäta in och skapa egna kartor och verksamhetsdata som sedan kan spridas till det egna verksamhetssystemet eller till andra kartmiljöer eller människor.  

MODULER

KARTSMART APP

KartSmart App tillhandahåller organisationens kartor i en smartphone eller surfplatta. Rita, spara, dela och arbeta on-/offline med ert verksamhetsdata direkt ute i fält.

Läs mer

KARTSMART WEBB

KartSmart Webb ger dig full tillgång till dina kartor från en webbläsare! Med KartSmart Webb kan du även dela kartor och importera/exportera geografi från/till olika kartformat.

Läs mer

KARTSMART FÖR MAPINFO

Med KartSmart för MapInfo Pro kan du ta med dig dina MapInfo kartor i din iOS eller Android telefon/padda ut i fält.

Läs mer
KONTAKTA OSS
Bild på Staffan Bygdén
Affärsområdeschef

Staffan Bygdén

Telefon 0950-236 45
Mail staffan.bygden@sokigo.com

Affärsområdeschef

Krister Edskär

Telefon 0950-236 47
Mail krister.edskar@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 4 april, 2017.