VI HJÄLPER DIG MED GOOGLE MAPS

Upptäck möjligheterna med Google Maps Platform och våra Premium-tjänster

Sokigo är sedan många år partner med Google och vi har specialiserat oss på försäljning/hantering av licenser och utveckling av kundspecifika lösningar där kartan är fokus. Att bli kund hos Google och börja använda Google Maps är inte svårt – men med våra premiumtjänster får du tillgång till en mängd olika fördelar. Läs mer nedan!

Sokigo Premium – Google Maps

Google Maps API med tillhörande tjänster hanteras idag helt via Google Cloud. Förutom att du som licenstagare nu kan få tillgång till Google Clouds fina rapporteringsverktyg så har alla Maps tjänster blivit rena ”Pay as You go” licenser. Detta innebär att du som kund endast betalar för de tjänster och volymer du nyttjat. Det vanliga är att registrera ett Google konto och koppla ett kreditkort för månadsvisa avstämningar/dragningar från kontot. Samtidigt som många klarar och accepterar denna hantering är ni många som kräver lite mer. Genom att bli vår Premium kund så erhåller du:
• Betalning via faktura (30 dagar från Sokigo AB, Sverige)
• Hjälp att sätta upp ert Google Cloud konto
• Svensk support (Maps API och Cloud konto)
• Volymrabatter – enda sättet att vid stora volymer erhålla bättre priser

Allt fler involverar geografin i sina affärssystem och applikationer. Google Maps med dess olika API och utvecklingsmiljöer erbjuder dig att presentera kartor, adresser, rutter information om platser och företag i just din produkt och applikation. Ingen annan geografisk plattform kan erbjuda:

99% täckning över hela världen – med heltäckande data i fler än 200 länder.
25 miljoner uppdateringar per dag – räkna med aktualitet och realtid.
1 miljard aktiva användare – skala din lösning baserat på Googles infrastruktur

Vi är Google Cloud Partner

Maps

Bygg och utveckla fantastiska upplevelser som tar världen till dina användare. Med hjälp av statiska och dynamiska kartor, Gatuvyer (Street View) och 360 grader panoramabilder. Världens mest aktuella och heltäckande data för alla.

Routes

Hjälp dina användare att hitta rätt väg. Förutom ett heltäckande vägnät får du tillgång till mängder av data som förbättrar ruttplaneringen och analysen. Realtidstrafik och information från väghållaren gör upplevelsen levande.

Places

Hjälp dina användare att upptäcka världen direkt i webbläsaren eller mobilen. Places innehåller fler än 150 miljoner platser runt om i världen. Erbjud dina användare att hitta specifika platser och nå destinationen med telefonnummer, adresser, öppettider, bilder med mera.

KONTAKT
Bild på Magnus Jansson
Affärsansvarig

Magnus Jansson

Telefon 0950-236 39
Mail magnus.jansson@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 7 maj, 2020.