GATA

Gata är ett system som håller reda på kostnader för drift och underhåll i gaturummet. Du kan arbeta smartare med digital beläggningsplanering och det gör det också lättare att hålla koll på vilka mängder som ska skötas och underhållas.

Planera driften av gatan och cykelvägarna, ta fram underlag för upphandling med en enkel knapptryckning. Det är ett effektivt och smart sätt för din organisation att spara pengar och göra medborgarna nöjda.

Läs mer

För vem?
För dig som arbetar med drift och underhåll av gaturummet.

Varför Gata?
Du får ett verktyg som gör det att enkelt att planera beläggningsarbeten, drift och underhåll. Du får också bättre koll på vad din kommun ansvarar för att underhålla i gatumiljön.

Att använda Gata
Gata är en komplett lösning som håller koll på vilka objekt kommunen ansvar för i gaturummet (körytor, gångytor, kantstöd, brunnar, etc). Lösningen hjälper dig även att planera snöröjning, sandning, saltning, sopning etc på dessa ytor.

Du kan även använda körytorna och gångytorna för att skapa en digital beläggningsplanering. Import av inventeringar från bl.a. Ramböll, WSP och NCC är möjlig att göra för att ha ett bra underlag i sin beläggningsplanering.

Väx vidare!
Vi på Sokigo är experter på vägdatabaser, GIS och mobilitet och vill gärna höra vilka utmaningar du och din verksamhet står inför.

Print Friendly, PDF & Email
Ladda ner (Kräver inloggning)KurssidaSupport

TEKNISK INFORMATION GATA

Aktuell version: Gata 4.1
Systemkrav: PDF

PRODUKTNYHETER
  • Vi finns på Trafik och Gatudagarna 1-2 oktober!

    Årets tema lyder – Vilken kompetens krävs i samhällsbyggandet? Vi är självklart på plats och visar upp verktyg för trafikplanering och gatuunderhåll. Ni hittar oss på monterplats 5 och 6. Kom förbi och byt några ord med oss, vi vill höra vad ni har för krav......

  • Nyheter inom Gata och Mark!

    Våren har varit spännande med många intressanta projekt och nyheter inom både Mark och Gata. Under Kommunträffen 24-25 september kommer vi gå igenom och visa allt kul som hänt. Nyheter inom Mark Vi jobbar just nu med en förstudie med syfte att se hur vi......

  • Nu är Gata 4.0 här!

    I och med den nya versionen av Gata går det att få en helt driftad lösning. Den stödjer dessutom PostGreSql som databas. 4.0 ger bättre precision Version 4.0 har stöd för administrativa områden. Polygoner i databasen ”klipper” mängddata, vilket gör att du bara får de......

REFERENSGRUPP GATA

Referensgrupp Gata

Johan Isberg, johan.isberg@kristianstad.se, Kristianstad kommun
Tommy Karlqvist, tommy.karlqvist@orebro.se, Örebro kommun
Marie Persson, marie.persson@trafikkontoret.goteborg.se, Göteborgs Stad
Anders Svärdh, anders.svardh@karlstad.se, Karlstad kommun

Produktägare

Daniel Mattsson

Telefon 0250-308 89
Mail daniel.mattsson@sokigo.com

Säljare

Aris Kolovos

Telefon 031-339 47 42
Mail aris.kolovos@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 4 september, 2018.