FORESTPLAN

Sokigos system för skogsförvaltning ForestPlan hjälper dig som äger och förvaltar skoglig råvara. Förutom att följa lagar och förordningar bör du verka för hög avkastning och kvalitet i din leverans. Allt detta arbete kräver god planering och just detta hjälper ForestPlan till med.

Med ForestPlan får du total översikt, kontroll och kan sköta skogen säkert och effektivt. Med kartan och erkända beräkningsmodeller kan du hantera stora mängder information på ett enkelt sätt, på webben eller i mobiltelefonen.

Läs mer

För vem?
Det här systemet är för dig som äger och förvaltar skoglig råvara.

Varför Forestplan?
Skogsbruket ställer höga krav på dig som äger och förvaltar skoglig råvara. Arbetet kräver god planering. Även små och medelstora skogsinnehav tjänar idag på ett effektivt datorstöd. En bra skogsbruksplan bygger på att du lätt kan tillföra inmätta värden, beräkna och presentera resultatet, till exempel i en karta med rätt attribut.

Att använda Forestplan
Med den inbyggda kartan och de erkända beräkningsmodellerna i Forestplan hanterar du hela den skogliga förvaltningsprocessen på ett och samma ställe.

Du har skogsbruksplanen direkt på webben, i din iPad eller mobilen. Via ditt personliga konto får du som skogsleverantör snabb och enkel tillgång till planen, var du än befinner dig. Skogsbruksplanen är alltid tillgänglig.

Programmets nav är kartan. Den visar konsekvenserna av olika beslut för det enskilda skogsbeståndet såväl som hela skogsområdet. Du kan göra olika typer av skogliga beräkningar i programmet. Med ForestPlan får du total översikt, kontroll och kan sköta skogen säkert och effektivt.

Väx vidare
ForestPlan är ett redskap för hållbart skogsbruk, välmående skog och högre avkastning. Den fungerar ihop med våra produkter TimberTrack, GPS Timber och Solen.

Print Friendly, PDF & Email
KONTAKT
Bild på Staffan Bygdén
Affärsområdeschef Skog

Staffan Bygdén

Telefon 0950-236 45
Mail staffan.bygden@sokigo.com

Affärsansvarig

Fredrik Lundkvist

Telefon 0950-236 52
Mail fredrik.lundqvist@sokigo.com

PRODUKTNYHETER

Sidan uppdaterades den 15 december, 2019.