FORESTLINK

Vill du som skogsentreprenör utveckla företagandet och uppnå bättre resultat? Då kommer Forestlink vara ett unikt hjälpmedel. Med systemet sparar du tid och får underlag för att fatta bättre beslut i framtiden.

Du får det digitala navet för all information. En obruten digital kommunikationskedja mellan uppdragsgivare, skogsentreprenör och maskin och därigenom bättre kontroll över verksamheten.

Läs mer

För vem?
Det här systemet är för dig som är skogsentreprenör och behöver ett pålitligt system för att fatta beslut, strukturera information och kommunicera med omvärlden.

Varför Forestlink?
Du får bättre kontroll över din verksamhet genom att Forestlink samlar ditt företag i ett system. Dessutom ger det dig värdefull information i realtid genom att du när som helst kan logga in till systemet i en dator, surfplatta eller telefon.

Du kommer att märka att det är betydligt lättare att planera arbetet. I sin tur skapar det möjligheter att öka driftsstiden och därmed produktiviteten på maskinerna. Dessutom minskar tiden för administration radikalt genom att sammanställningar och uppföljningar på objekt, maskiner, anställda finns i systemet.

Att använda Forestlink
Systemet består av ett maskinGIS som är kopplat till en webbsida. Dit rapporteras volymer och data från maskinen in automatiskt.

På webben hanteras sedan objekten och aktiviteterna på maskinen ses i realtid. Här finns även statistik, driftsdata och ekonomi på maskinerna. När ett objekt är färdigkört är det redo att faktureras genom systemet.

Det finns maskinGIS-versioner för markberedning, avverkning och skotning. Med funktionerna för sammanställningar och uppföljningar på objekt, maskiner, anställda får du bättre koll på verksamheten. Det gör att du sparar tid till dig själv och får värdefulla underlag för dina kommande beslut.

Print Friendly, PDF & Email
Bild på Staffan Bygdén
Affärsområdeschef Skog / Säljare

Staffan Bygdén

Telefon 0950-236 45
Mail staffan.bygden@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 17 november, 2017.