ForestLink logo

Forestlink är en entreprenörsweb och ett nav för kommunikation med digital information som ger en obruten digital kommunikationskedja mellan uppdragsgivare, skogsentreprenör och maskin.

Systemet består av ett maskinGIS med koppling till en webbsida. Volymer/data från maskinen inrapporteras automatiskt. På webben hanteras objekten och aktiviteterna på maskinen följs. Här ser du även statistik, driftsdata och ekonomi på maskinerna och när objekten är färdigkörda så är de klara att faktureras genom systemet. ForestLink ökar kontrollen på verksamheten och ger värdefull information i realtid.

Det finns maskinGIS-versioner för markberedning, avverkning och skotning. Systemet erbjuder med dess funktioner utmärkta möjligheter att på ett överskådligt sätt få total kontroll på den verksamhet du som entreprenör bedriver. De sammanställningar och uppföljningar på objekt, maskiner, anställda som genereras ur systemet sparar både tid till dig samt ger värdefulla underlag för kommande beslut.

Använder du Forestlink rätt så kan du förbättra din planering, minska administrationstiden, öka driftstiden på maskinerna, öka produktiviteten, underlätta för personal med mera.

Genom Forestlink får du som entreprenör unika hjälpmedel att utveckla ditt företagande och till att förbättra resultatet i din verksamhet.

Läs mer

Fördelar

Uppdragsgivare

I realtid följa aktiviteterna på objekt/distrikt/regionnivå
Ger aktuell status på sortimentsfördelning, skog och väglager
Förbättrar kontrollen på verksamheten
Snabb uppföljning/statistik
Effektiviserar det dagliga arbetet

Maskinentreprenör

Följa sina maskiner och produktion i realtid
Produktionsrapporteringen sker automatiskt
Lätt att analysera driftsdata, på objekt eller tidsperiod
Smidig fakturafunktion
Tid och lönerapportering
Stöd för arbetsmiljöarbete
Enkelt att använda

KONTAKTA OSS
Bild på Staffan Bygdén
Affärsområdeschef Skog / Säljare

Staffan Bygdén

Telefon 0950-236 45
Mail staffan.bygden@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 22 maj, 2017.