CSM

CSM är en komplett webbaserad GIS-lösning. Med CSM som bas kan vi leverera allt från en fullskalig portallösning till lättillgängliga webb-klienter för spridning och analys av geografisk information. När du snabbt behöver presentera, söka, analysera och redigera geodata via webb- och mobila gränssnitt är CSM det perfekta verktyget.

Systemet är lika användbart för organisationer och myndigheter inom offentlig sektor som för medborgare och externa intressenter via publika portallösningar.

Läs mer

För vem?

CSM är för dig som snabbt behöver presentera, söka, analysera, skapa och redigera geodata och verksamhetsdata via webb- och mobila gränssnitt.

Med hjälp av stöd i CSM kan du skapa publika portaler, vilket gör att externa partners och medborgare kan ta del av din geodata. Dessa är inbäddade webbkartor i webbsidor och olika typer av riktade applikationer.

 

Varför CSM?

CSM gör det enklare för hela organisationen att använda GIS. Den ersätter behovet av traditionella GIS- eller CAD-system genom moderna webb- och mobilbaserade gränssnitt. Det går att skapa både allmänna och riktade applikationer som stödjer de flesta arbetsprocesser inom organisationen.

 

Att använda CSM

Med CSM kan du administrera, visualisera, analysera, redigera och integrera både geodata och verksamhetsdata. Du kan kombinera information från de flesta GIS-leverantörer, databaser och filer, men även olika verksamhetssystem. CSM innehåller väldigt många funktioner, bland annat AD-behörighetssystem, rapporthantering, analys, 3D- visualisering, portalverktyg, redigeringsstöd, Metadata (Inspire/ISO 19115), utskriftshantering och sökningar.

Print Friendly, PDF & Email
Ladda ner KurssidaSupport

TEKNISK INFORMATION

Aktuell version: CSM 3.12
Systemkrav: PDF

PRODUKTNYHETER
  • CSM 3.14 – ny version finns klar!

    Vi är att glada att kunna informera om att CSM version 3.14 är färdigställd. Den nya versionen innehåller moduler, nyheter och förbättringar. Nedan kortfattad sammanfattning av de större nyheterna: Temafilter Temafilter (datafiltrering) ger ...

  • Inbjudan till CSM kundträff i Lycksele 16 april

    Välkommen på en kundträff om CSM i Lycksele. Passa på att under lättsamma former träffas, prata och utbyta erfarenheter kring CSM. Plats: Sokigos kontor, Storgatan 28 i Lycksele. Datum: 16 april Tid: 08.30 – 15.00 Vi stratar med kaffe och sm...

  • Inbjudan till CSM och ISM kundträffar

    Under vecka 5 bjuder vi in er som jobbar med CSM och ISM till våra kontor i Stockholm och Göteborg för att under lättsamma former träffas, prata och utbyta erfarenheter kring våra produkter. Ta chansen att komma och träffa oss och se var vi jo...

KONTAKT
Produktägare

Stefan Hagström

Telefon 031- 760 15 57
Mail stefan.hagstrom@sokigo.com

Säljare

Greger Hellman

Telefon 026 – 54 66 47
Mail greger.hellman@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 2 mars, 2018.