CSM

CSM är en komplett webbaserad GIS-lösning. Med CSM som bas kan vi leverera allt från en fullskalig portallösning till lättillgängliga webb-klienter för spridning och analys av geografisk information. När du snabbt behöver presentera, söka, analysera och redigera geodata via webb- och mobila gränssnitt är CSM det perfekta verktyget.

Systemet är lika användbart för organisationer och myndigheter inom offentlig sektor som för medborgare och externa intressenter via publika portallösningar.

Läs mer

För vem?

CSM är för dig som snabbt behöver presentera, söka, analysera, skapa och redigera geodata och verksamhetsdata via webb- och mobila gränssnitt.

Med hjälp av stöd i CSM kan du skapa publika portaler, vilket gör att externa partners och medborgare kan ta del av din geodata. Dessa är inbäddade webbkartor i webbsidor och olika typer av riktade applikationer.

 

Varför CSM?

CSM gör det enklare för hela organisationen att använda GIS. Den ersätter behovet av traditionella GIS- eller CAD-system genom moderna webb- och mobilbaserade gränssnitt. Det går att skapa både allmänna och riktade applikationer som stödjer de flesta arbetsprocesser inom organisationen.

 

Att använda CSM

Med CSM kan du administrera, visualisera, analysera, redigera och integrera både geodata och verksamhetsdata. Du kan kombinera information från de flesta GIS-leverantörer, databaser och filer, men även olika verksamhetssystem. CSM innehåller väldigt många funktioner, bland annat AD-behörighetssystem, rapporthantering, analys, 3D- visualisering, portalverktyg, redigeringsstöd, Metadata (Inspire/ISO 19115), utskriftshantering och sökningar.

Print Friendly, PDF & Email
Ladda ner KurssidaSupport

TEKNISK INFORMATION

Aktuell version: CSM 3.12
Systemkrav: PDF

PRODUKTNYHETER
  • Inbjudan till CSM och ISM kundträffar

    Under vecka 5 bjuder vi in er som jobbar med CSM och ISM till våra kontor i Stockholm och Göteborg för att under lättsamma former träffas, prata och utbyta erfarenheter kring våra produkter. Ta chansen att komma och träffa oss och se var vi jo...

  • Viktig information kring ISM och CSM

    Vi vill uppmärksamma dig att Lantmäteriet stänger sin tidigare tjänst för visning av ortofoton den 5 september. Vi ber dig därför kontrollera konfiguration i CSM och ISM där dessa tjänster kan användas. Lantmäteriet Geodatasupporten har sk...

  • Nytt under solen för CSM

    I juni gör vi den allra första installationen av produkten CSM 3.12.2. Det känns väldigt spännande! Parallellt uppgraderar vi CSM i ännu större skala. Välkommen att kontakta oss om du vill ha en uppgradering. Under våren har vi byggt upp ett...

KONTAKT
Produktägare

Stefan Hagström

Telefon 031- 760 15 57
Mail stefan.hagstrom@sokigo.com

Säljare

Greger Hellman

Telefon 026 – 54 66 47
Mail greger.hellman@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 23 februari, 2018.