Håll koll på dina bilflyttar

Sokigos program Bilflytt guidar dig steg för steg genom flyttningsärenden. Det finns färdiga mallar för fakturor, protokoll och brev till ägaren. Som en klocka håller det rätt på nästa steg i ärendet.

Bilflytt är förstås mobilt. Du kan använda det ute i fält på en läsplatta eller inne på kontoret.

Läs mer

För vem?
Bilflytt kan användas av hela kedjan av aktörer i ett flyttningsärende: p-vakten i fält, handläggaren på kommunen som tar beslut om flytt, bärgaren som utför flytten, uppställningsplatsen eller skroten dit fordonet flyttas, personalen i kommunens reception som tar ut kungörelser och förvaltningschefen som följer upp.

Varför Bilflytt?
Med Bilflytt kan du vara trygg med att du handlägger bilflyttärenden lagenligt och korrekt. Programmet håller rätt på all information som rör ett visst flyttningsobjekt och ser till att rätt åtgärd utförs i rätt tid och att inget missas.

Att använda Bilflytt
Bilflytt är webbaserat och kan köras ute på fältet och på kontoret. Med behörigheter styr du vem som kan och får registrera vad. När du har valt en flyttningsgrund håller programmet reda på vad som ska göras härnäst och när.

Till Bilflytt finns en InfoTorg-koppling så att ägar- och fordonsuppgifter automatiskt hämtas in till ett ärende. Brevmallar för uppmaning, upplysning om flytt, protokoll och kungörelser finns som kan anpassas efter kommunens egen profil. Alla kostnader som noteras sammanställs i ett fakturaunderlag.

Du kan välja mellan att ha Bilflytt installerat i din organisations egna miljö eller i vår molntjänst.

Print Friendly, PDF & Email
KurssidaSupportLadda ner (Kräver inloggning)

TEKNISK INFORMATION BILFLYTT

Aktuell version: Bilflytt 1.4
Systemkrav: PDF

PRODUKTNYHETER
  • Sommarhälsning från oss som jobbar med Bilflytt

    Vi vill önska dig en riktigt skön sommar och samtidigt informera lite om vad som händer framöver. Ny produktägare Aris Kolovos kommer att ta över rollen som Produktägare för Bilflytt från 1 juli. Många har kanske redan varit i kontakt med Aris på ett eller......

  • Kostnadsfritt webinar: Effektivare fordonsflytt – säkrare för alla!

    Bilflytt gör det enkelt för dig att snabbt ordna ett flyttningsärende. Du guidas steg för steg i ärendet och det blir tydligt hur du utför olika delmoment. Från det att bilen upptäcks och du ska välja flyttningsgrund och lagrum till det att chefen ska följa......

  • Sommarhälsningar från Bilflyttsgänget!

    Vi som jobbar med Bilflytt vill önska en riktigt fin sommar och samtidigt informera lite om vad som händer i höst. Efter sommaren planerar vi släppa version 1.4 av Bilflytt och den kommer att innehålla en hel del godbitar. Några exempel • Ett ordentligt ansiktslyft......

KONTAKT

Jag vill veta mer om Bilflytt

Affärsansvarig & Produktägare

Aris Kolovos

Telefon 031-339 47 42
Mail aris.kolovos@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 18 juni, 2019.