Håll koll på dina bilflyttar

Sokigos program Bilflytt guidar dig steg för steg genom flyttningsärenden. Det finns färdiga mallar för fakturor, protokoll och brev till ägaren. Som en klocka håller det rätt på nästa steg i ärendet.

Bilflytt är förstås mobilt. Du kan använda det ute i fält på en läsplatta eller inne på kontoret.

Läs mer

För vem?
Bilflytt kan användas av hela kedjan av aktörer i ett flyttningsärende: p-vakten i fält, handläggaren på kommunen som tar beslut om flytt, bärgaren som utför flytten, uppställningsplatsen eller skroten dit fordonet flyttas, personalen i kommunens reception som tar ut kungörelser och förvaltningschefen som följer upp.

Varför Bilflytt?
Med Bilflytt kan du vara trygg med att du handlägger bilflyttärenden lagenligt och korrekt. Programmet håller rätt på all information som rör ett visst flyttningsobjekt och ser till att rätt åtgärd utförs i rätt tid och att inget missas.

Att använda Bilflytt
Bilflytt är webbaserat och kan köras ute på fältet och på kontoret. Med behörigheter styr du vem som kan och får registrera vad. När du har valt en flyttningsgrund håller programmet reda på vad som ska göras härnäst och när.

Till Bilflytt finns en InfoTorg-koppling så att ägar- och fordonsuppgifter automatiskt hämtas in till ett ärende. Brevmallar för uppmaning, upplysning om flytt, protokoll och kungörelser finns som kan anpassas efter kommunens egen profil. Alla kostnader som noteras sammanställs i ett fakturaunderlag.

Du kan välja mellan att ha Bilflytt installerat i din organisations egna miljö eller i vår molntjänst.

Print Friendly, PDF & Email
KurssidaSupportLadda ner (Kräver inloggning)

TEKNISK INFORMATION BILFLYTT

Aktuell version: Bilflytt 1.3
Systemkrav: PDF

PRODUKTNYHETER
  • Sommarhälsningar från Bilflyttsgänget!

    Vi som jobbar med Bilflytt vill önska en riktigt fin sommar och samtidigt informera lite om vad som händer i höst. Efter sommaren planerar vi släppa version 1.4 av Bilflytt och den kommer att innehålla en hel del godbitar. Några exempel • Ett ordentligt ansiktslyft......

Säljare

Aris Kolovos

Telefon 031-339 47 42
Mail aris.kolovos@sokigo.com

Bild på Lena Engberg
Produktägare

Lena Engberg

Telefon 0243- 696 67
Mail lena.engberg@sokigo.com

KONTAKT

Jag vill veta mer om Bilflytt

Sidan uppdaterades den 2 mars, 2018.