Ett modernt GIS för den kartintesiva organisationen

AddSpatial Analyst är ett komplett och modernt GIS för den kartintesiva organisationen. Professionella verktyg för att skapa kartor, analysera, sprida och arbeta med verksamhetsmoduler på kontoret och i fält.

Vi presenterar nu ett helt nytt GIS baserat på teknik från Precisely (f.d. Pitney Bowes/Syncsort) och Sokigo. Arbeta som proffs i MapInfo Pro och publicera kartor till webben och mobilen i nya Spectrum Spatial. Låt dina användare arbeta direkt med andra verksamhetssystem via våra AddSpatial SMART moduler t.ex. CSM Fast, Folk, eller Rutt. Helt kompatibelt med MapInfo- och Solenmiljöer.

Läs mer

För vem?
AddSpatial Analyst är för dig som vill ha ett komplett GIS med marknadsledande kostnadseffektiva proffsverktyg och de modernaste verktygen för spridning via webb och mobil.

Varför AddSpatial Analyst?
AddSpatial Analyst är utvecklat med användaren i fokus. Det skall vara enkelt att både administrera och använda. Det är dessutom en produkt vi utvecklat i nära samarbete med våra kunder just för att garantera användbarheten.

Glöm komplexa rutiner för att publicera och managera kartor som skall användas av många fler än dig. En klassisk MapInfo- eller Solenmiljö migreras snabbt. Det är enkelt att skapa förutsättningar för största effektivitet.

AddSpatial Analyst gör det möjligt att använda våra verksamhetsmoduler både i MapInfo och på webben i Spectrum. Detta är våra standardmoduler som idag återfinns i bl.a. CSM -Fast, -Folk, -Rutt och Street View. Nya tillkommer hela tiden.

AddSpatial Analyst baseras på teknik från marknadsledande Precisely (f.d. Pitney Bowes/Syncsort) och oss på Sokigo. Det garanterar både kvalitet, kostnadseffektivitet och långsiktighet. Har du idag Solen som GIS i din verksamhet och vill nyttja kompetens kring MapInfo som kartverktyg, då är detta en perfekt uppgradering.

Att använda AddSpatial Analyst
AddSpatial Analyst har användaren i fokus. Alla hantering är anpassad efter olika användarkategorier och behov.

För både systemägare, kartansvarig och analytikern får du kraftfulla och marknadsledande MapInfo Pro med all dess kapacitet och dessutom vår nya administrationsmodul ”Spectrum Map Manager for MapInfo Pro”. Med Map Manager kan du direkt från MapInfo Pro migrera MapInfo eller Solen kartor till den nya servermiljön och sedan använda dessa kartor vidare. Alla verksamhetsmoduler som körs i webben kan köras direkt i MapInfo.

För alla andra och majoriteten interna användare finns Spectrum Spatials webb- och mobilklient med våra tillägg och verksamhetsmoduler. Nyttja kartor producerade i MapInfo Pro eller från andra källor som WMS och WFS. Nyttja våra standardmoduler för analyser och arbete i fastighetsregistret, befolkningsregistret och gör enkla eller avancerade nätverksanalyser, rutter, körzoner direkt mot NVDB (RUTT – On-Line mot Sokigo NVDB). Har ni dessutom Street View-bilder från t.ex. Cyclomedia kan ni använda detta direkt integrerat mot kartan.

För externa och publika användare kan ni själva välja att exponera en färdig karttjänst eller geografi som tjänster – t.ex. WMS- kartor. Ni kan dessutom välja att publicera externa kartor till vår driftade Spectrum Spatial miljö så slipper ni hantera och investera i extra serverkapacitet och licenser.

Väx vidare!
AddSpatial Analyst är baserat på både teknik från Precisely (f.d. Pitney Bowes/Syncsort) genom MapInfo Pro och Spectrum Spatial, men också vår egen AddSpatial-plattform. Det borgar för kvalitet och långsiktighet. Alla dessa produkter och plattformar utvecklas kontinuerligt med stora användarskaror över hela världen.

Spectrum Spatial vilar dessutom på Precisely Spectrum-plattform. Bakom skalet finns här världsledande möjligheter till data management, automatisk tjänsteexponering för API och ett grafiskt verktyg (Flow) för att bygga enkla eller avancerade dataflöden och kopplingar.

Version: 1.0

Systemkrav: Kommer

TILL GISSUPPORT
KONTAKT
Affärsansvarig 

Anders Haraldsson

Telefon 950-120 30
Mail anders.haraldsson@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 26 maj, 2020.