DIREKT FEEDBACK

Vill du veta vad dina kunder tycker? Vill du att de enkelt ska kunna föra fram sina synpunkter? Med Sokigos effektiva system för att hantera kundsynpunkter skapar du enkäter och publicerar dem i lämpliga forum. Sprid kommentarer och betyg på en skärm som alla i organisationen kan se.

Läs mer

För vem?
Det här systemet är för dig som jobbar med kommunikation och kundservice.

Varför Direkt Feedback?
Tiden för stora punktinsatser och långa rapporter är förbi. En kundundersökning som gjordes för ett år sedan är inaktuell idag. Vi vill ha dagsfärsk information. Och det ska vara enkelt att samla in och utvärdera.

Med Direkt Feedback fyller kunderna i en kort och enkel enkät medan åsikten är färsk i minnet. Det här fungerar lika bra i mobilen som i datorn. Din organisation slipper krångel med att utforma, skicka ut och samla in enkäter.

Att använda Direkt Feedback
Du skapar och grupperar dina enkäter utifrån vilka syften de har. Filtrerar och lyfter fram relevant data när du skapar dina enkäter. Du kan även att anpassa dem efter din organisations grafiska profil och krav.

I Direkt Feedback är det lätt att följa upp kommentarer från användare, men även att följa förändringar över tid. Du får statistik och set hur inkomna svar rör sig över tid och ämnesområden. All data kan enkelt exporteras till Excel.

För att medborgarnas feedback ska bli levande i vardagen kan du presentera
resultatet på en skärm. Kanske centralt vid kaffemaskinen eller i mötesrummet. Det skapar nyfikenhet och engagemang i organisationen. Likt en börsskärm uppdateras vyerna hela tiden.

Print Friendly, PDF & Email
KONTAKT
Produktägare

Maria Lidholm

Telefon 08- 470 75 10
Mail maria.lidholm@sokigo.com

Säljare

Carolina Röhrl

Telefon 08- 470 75 04
Mail carolina.rohrl@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 1 december, 2017.