Välkommen till användarträff i Abou Community

Varmt välkomna till vårt kontor i Stockholm för en dag tillsammans med Abou-användare från hela Sverige. Vi kommer att lyfta fram några exempel på hur Abou används för att hantera Orosanmälan och hur Abou kan samspela med er robot/RPA. Självklart ges även tid att nätverka med andra användare av Abou i anslutning till programmet och under en gemensam lunch.

När?
Användarträffen sker på Hudiksvallsgatan 4B, den 20 maj 2019 mellan kl 10.00 – 15.00. Registrering och kaffe från kl 9.30. Användarträffen är kostnadsfri.

På programmet:

 • Uppdatering om Abou och aktuella utvecklingsplaner
  Kort uppdatering om hur Abou utvecklas framåt.
 • Sätt din robot i arbete med hjälp av Abou
  Många ärendeflöden i offentlig verksamhet börjar med att en medborgare vill ansöka om något eller anmäla ett ärende och gör detta i en av e-tjänsterna i Abou. E-tjänsterna gör det möjligt att säkra att ansökan blir så pass komplett att den kan hanteras och i viss mån handläggas genom något av marknadens vanliga robotiseringsverktyg. I detta pass ger vi exempel på hur Abou samspelar med robotar för digital och effektiv handläggning av inkommande ärenden.
 • Orosanmälan – en livsavgörande rutin, med höga krav på sekretess
  Orosanmälan är självfallet ett känsligt ämne. Omsorgen om ett barn, som du misstänker far illa, vägs ofta mot osäkerheten kring om du tolkat situation och signaler rätt. Även om själva misstanken är grund för att göra en orosanmälan så är det inte ovanligt att denna anmälan uteblir, i rädsla av att göra fel. I Huddinge och Halmstad kommun har man försökt att överbrygga detta genom att etablera en tydlig e-tjänst för att göra orosanmälan. Då e-tjänsten hanterar känsliga personuppgifter är det centralt att hanteringen sker korrekt och inom ramarna för Socialtjänstlagen. Vi tar del av dessa exempel och lärdomar längs vägen.
 • Nätverkande i Abou Community
  Passa på att ta del av hur kollegor från andra delar av Sverige använder sin e-tjänsteplattform och lägg ett ord för hur Abou ska utvecklas framåt.

Anmälan
Anmäl ditt deltagande till marknad@sokigo.com senast 30 april. Meddela om du har någon kostallergi.

Varmt välkomna hälsar Abou-teamet!
Läs hela programmet här!