SPECTRUM SPATIAL ANALYST

Nya Spectrum Spatial Analyst är en webbaserad kartlösning, ett komplett webbaserat GIS- och  kartsystem. Det hjälper dig jobba med kraftfulla kartor och funktioner på kontoret eller i en mobiltelefon.

Samla in data från fältet och analysera i webben eller i din MapInfo-miljö. Med ny funktionalitet i MapInfo Pro kan du publicera data och kartor direkt till din Spectrum Spatial Analyst-miljö. Det är den mest kostnadseffektiva sättet att få tillgängliga skalbara och tillförlitliga kartor och data.

LÄS MER

För vem?

Spectrum Spatial Analyst är för dig som är GIS-proffs eller som vill distribuera eller använda kartor och kartlösningar i hela din organisation. Har du MapInfo Pro som kartverktyg sedan tidigare är det här den naturliga utvecklingen.

Varför Spectrum Spatial Analyst?

Den stora vinsten med webbaserade kartlösningar är enkelheten. Du får ett system som är enkelt att sätta upp, komma igång med och använda. Det gör att bördan på GIS-personalen minskar. Har du dessutom kartor och analyser klara i MapInfo Pro är spridningen bara ett klick bort.

Du får större fokus på affärskritiska analyser med GIS- och spatial information, vilket gör att du har ett effektivt verktyg för att förmedla affärsinsikter.

Du får en effektivare verksamhet genom att du kan utveckla och upprätthålla lösningar i linje med ständigt förändrade affärsbehov och krav.

Att använda Spectrum Spatial Analyst

Spectrum Spatial Analyst har användaren i fokus. Det gäller både systemadministratören, GIS-proffset och användaren ute i organisationen. Den har ett modernt webbgränssnitt designat för både mer erfarna användare och personer som inte är GIS-experter.

Det nya Extensibility API:et gör att Spectrum Spatial Analyst är flexibel och kan anpassas till vilken verksamhet och vilken situation som helst. Du kan koppla den till dina eller andra verksamhetssystem och databaser, designa egna GUI och bygga skräddarsydda lösningar.

Den nya funktionaliteten i MapInfo Pro gör den fullt kompatibel med Spectrum Spatial Analyst.  Du kan du publicera data och kartor direkt till din Spectrum Spatial Analyst. Det gör att GIS-proffset och verksamhetens olika användare kan jobba med samma kartor, men i olika anpassade miljöer. 

Spectrum Spatial Analyst är helt webbaserat och med responsiv design. Du kan leverera webbkartor och göra mobila kartläggningar. Du har analytiska funktioner till datorns webbläsare och alla populära mobila enheter, inklusive iOS, Android och Windows.

Det är en webb-GIS-applikation ”out of the box” som är enkel att installera, sätta upp och drifta. JavaScript API och Extensibilty erbjuder enkel anpassning och sömlös integration med befintliga applikationer (om det behövs).

Väx vidare!

Är du intresserad av kombinationen av ett kraftfullt kartverktyg för proffset och den mest moderna spridningsmöjligheten? Kombinera då MapInfo Pro och Spectrum Spatial Analyst.

Spectrum ger dig dessutom möjlighet att koppla till olika datakällor och jobba med data management. Det gör att du kan arbeta vidare med BI, Big Data och mer avancerade analyser.

Print Friendly, PDF & Email
KONTAKT
Bild på Magnus Jansson
Affärsansvarig

Magnus Jansson

Telefon 0950-236 39
Mail magnus.jansson@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 14 november, 2018.