Sommarhälsning till dig som jobbar med FB

Sommaren är här och vi vill passa på att önska dig en riktigt härlig semester! Men innan dess får du här lite information från oss.

Du som har FB KID och automatisk avisering
Som alltid efter helgdagar bör du titta till din KID-avisering så att den rullar på. Om aviseringen har stannat vid Kristi Himmelsfärd, nationaldagen eller midsommar så måste du godkänna datumglappet och avisera ikapp manuellt, sedan tar automatiken vid igen.

Du som inte har FB KID
Allt fler ser en fördel med att ha kommuninvånardata, KID, som en del i sitt FB. Det ger stora möjligheter att snabbt och enkelt kunna se hur många eller vilka som bor var. Det underlättar avsevärt vid grannehörande och hantering av intressenter i ärendesystem och e-tjänster. Vill du veta mer om vad KID kan göra för just din kommun är du alltid välkommen att höra av dig!

Patch på FB Avisering
Vi har i dagarna lagt ut en patch på FB Avisering. Läs mer information om patchen här!

Kommunträffen 23-24 september 2019
Årets Kommunträff blir extra spännande. Bodens kommun kommer att berätta om hur FB används i ArcGIS och Karlskoga kommun om sin integration med myCarta. Vi visar också en allra första prototyp till FB Statistik, med efterföljande diskussion om innehåll och utseende.

Det blir också ett unikt tillfälle att skapa nya kontakter, dela med sig av erfarenheter och få tips från kollegor i andra kommuner. Läs mer om programmet och anmäl dig här!

Om du har frågor, kontakta gärna:
Affärsansvarig Joakim Hedlöf, joakim.hedlof@sokigo.com, telefon 08-404 31 86
Produktägare Helen Ekelöf, helen.ekelof@sokigo.com, telefon 08-560 388 51

Ha nu en jätteskön sommar!
Hälsningar Helen, Joakim, Anna, Magnus & Thomas