Sommarhälsning från oss som jobbar med Bilflytt

Vi vill önska dig en riktigt skön sommar och samtidigt informera lite om vad som händer framöver.

Ny produktägare
Aris Kolovos kommer att ta över rollen som Produktägare för Bilflytt från 1 juli. Många har kanske redan varit i kontakt med Aris på ett eller annat sätt då han den senaste tiden arbetat som säljare för Bilflytt och några av våra andra system. Vid sin sida har han resten av Bilflytt-teamet så ni kommer att bli väl omhändertagna även framöver.

Produktnyheter
Bilflytt 1.4 innehåller många förbättringar, som karta, mobilanpassat utseende, bättre bildhantering mm. Versionen är nu i skarp drift hos flera av våra kunder och om din kommun ännu ej beställt uppdatering, så gör gärna det.

Kundträffar
Vi har under våren varit på Sokigo på Plats-turné och träffat kunder i Karlstad, Hallsberg, Sundbyberg, Linköping och Lund. Det har varit god uppslutning och jättetrevligt att träffa er alla. Vi har fått mycket bra feedback från er som börjat jobba med version 1.4 som vi kommer jobba vidare med.

Kommunträffen
Näst på tur är Kommunträffen på Arlanda den 23-24 september. Om du inte anmält dig än så är det hög tid! Bilflytt-passen inleds med Beslut och Strategi dit vi bjudit in Pia Ketonen Bertilsson som är konsult och utbildare inom parkeringsområdet. Hon kommer att dela med sig av sina erfarenheter från 26 år i branschen och prata om hur kunskap ger trygghet i yrkesrollen. Varmt välkommen till ett pass med mycket igenkänning, vad som är på gång, en hel del aha-upplevelser och ett och annat leende.

Därefter går vi igenom nyheterna under året, vad som händer framöver och vi utlovar förstås gott om tid för att diskutera allt du önskar med dina kollegor i branschen. Varmt välkommen! Läs mer och anmäl dig här!

Behöver du eller en kollega gå kurs i Bilflytt?
Nästa tillfälle i vår kurslokal i Sundbyberg blir tisdagen den 15 oktober. Kursbeskrivningar och anmälningsformulär finns på vår hemsida. Önskar du hellre ha kurs på plats hos er, hör av dig till kurs@sokigo.com.

För frågor, kontakta gärna:
Aris Kolovos, affärs- och produktansvarig på mail aris.kolovos@sokigo.com eller via telefon 031-339 47 42.

Ha en riktigt skön sommar!
Lena, Aris, Andreas, Bengt och Monica