Sokigo söker en produktspecialist med verksamhetsfokus inom GIS och geodata

Är du en driven och engagerad problemlösare som vill se resultat? Har du erfarenhet från att jobba med databasdrivna informationssystem och/eller GIS mot kommuner eller inom en kommun? I så fall ska du söka detta jobb hos Sokigo!

Vi söker en produktspecialist med intresse för GIS-baserade verksamhetslösningar. Du behöver även har god koll på webbteknik och databaser. Tjänsten innebär ett kvalificerat, intressant och spännande arbete med stor utvecklingspotential.

Vem är du?
Du är en resultatorienterad person med stort eget driv, med god samarbetsförmåga som gillar att lösa problem och ge rätt service. För att passa för jobbet måste du trivas med att ha nära relationer med våra kunder och drivas av att se hur dina insatser leder till resultat. Teamkänslan och att integrera med andra människor är viktigt för att bidra till vårt goda arbetsklimat.

Vi tror att erfarenhet från att ha arbetat med GIS, webb och databasdrivna informationssystem är av stor vikt. Har du dessutom erfarenhet av kommunal verksamhet och har arbetat med likvärdiga produkter är det meriterande. Examen med inriktning på GIS är ett plus, men inget krav. Viktigast för oss är hur du är som person. Att det känns naturligt för dig att lyfta blicken och föreslå förbättringar där du ser att det behövs.

Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Engelska är en merit.

Dina arbetsuppgifter
Din huvuduppgift blir att vara specialist på våra produkter CSM och ISM samt generalist på våra övriga geodataprodukter. Som produktspecialist är du ivrigt intresserad i dina produkter och stöttar såväl kunder som kollegor i alla frågor som rör dina produkter. Arbetsuppgifterna är varierande och består bl.a. av kundservice, utbildning, produktutveckling, konsultarbete samt kundvisningar. I din roll ingår även resor och arbete på annan ort.

Om Sokigo
Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden. Vi är ett ambitiöst produktbolag som brinner för att genom digitalisering skapa långsiktiga förbättringar för miljö, samhälle och människor. Vi är sedan lång tid väletablerade på marknaden och ingår i Addnode Group.

Som anställd hos oss får du kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring och andra förmåner. Du får jobba med 150 trevliga och engagerade arbetskamrater som arbetar på flera orter runt om i landet.

Placeringsort
Placeringsorten för denna tjänst avser i första hand vårt kontor i Sundbyberg eller Göteborg men även andra orter där Sokigo har kontor kan komma i fråga för rätt person.

Låter det här intressant?
Känns beskrivningen av oss och tjänsten intressant? Då vill vi gärna att du ansöker till monica.lindberg@sokigo.com så snart som möjligt då vi behandlar ansökningar löpande. Märk din ansökan med ”Produktspecialist GIS”. Ring gärna Monica Lindberg på 08-560 388 50 om du har frågor. Läs även mer om Sokigo och våra produkter på www.sokigo.com.

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.