Sokigo söker ny produktspecialist inom detaljplanering

Vill du utvecklas i det dagliga arbetet? Ge riktigt god service till våra kunder? Vi söker en ny produktspecialist som vill dela en spännande resa mot framtidens utmaningar tillsammans med oss.

Att jobba som produktspecialist hos oss
I den här rollen jobbar du framför allt med support och konsulting, men även med utbildning och IT-tekniskt kundstöd. Det är en merit om du har erfarenhet av detaljplanering exempelvis som planhandläggare, och har arbetat med Focus Detaljplan och AutoCAD. Även kunskap kring PBL och GIS ses som meriterande. Du arbetar i vårt kundservice team på åtta personer där de flesta sitter på vårt största kontor i Sundbyberg. Samarbete med produktansvarig av Focus Detaljplan ingår också som en del av arbetet.

Vem är du?
Du tycker om att sätta dig in i en kunds problem och se till att lösa dem. Du har lätt för att lägga din agenda åt sidan och finnas där för kunderna när det behövs. Du är självgående och driven men samtidigt prestigelös. Du är bra på att kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Om Sokigo
Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden. Vi är ett ambitiöst produktbolag som brinner för att genom digitalisering skapa långsiktiga förbättringar för miljö, samhälle och människor. Vi är sedan lång tid väletablerade på marknaden och ingår i Addnode Group. Som anställd hos oss får du kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring och andra förmåner. Du får jobba med 140 trevliga och engagerade arbetskamrater runt om i landet.

Är du intresserad?
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med placering i Sundbyberg. Skicka då en personlig presentation med CV till vår supportchef tony.roms@sokigo.com. Har du frågor är du välkommen att ringa Tony på 08-560 388 52. Tillträde: Enligt överenskommelse och ansökningarna behandlas löpande. Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.