Sokigo söker konsult till vårt kontor i Helsingborg

Är du en serviceinriktad och engagerad problemlösare som vill se resultat? Drivs du av att se hur dina insatser leder till bra lösningar för kunden?

Vi söker nu en ny kollega som ska arbeta med konsultuppdrag, utbildning och kundservice.  Du behöver kunna hantera kundrelationer gentemot kommunal verksamhet. Ha goda administrativa kunskaper och förståelse för systemuppbyggnad, allt för att hjälpa kunderna på bästa sätt.

Om Sokigo
Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden. Vi är ett ambitiöst produktbolag som brinner för att genom digitalisering skapa långsiktiga förbättringar för miljö, samhälle och människor. Vi är sedan lång tid väletablerade på marknaden och ingår i Addnode Group.

Som anställd hos oss får du kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring och andra förmåner. Du får jobba med 150 trevliga och engagerade arbetskamrater som arbetar på flera orter runt om i landet.

Att jobba som konsult hos oss
Teamkänslan och att integrera med andra människor är viktigt för att bidra till vårt goda arbetsklimat. För att passa för jobbet måste du trivas med att ha nära relationer med våra kunder och drivas av att se hur dina insatser leder till resultat.

Din huvuduppgift blir att utföra konsultuppdrag samt support åt våra kunder gällande Sokigos produkter och lösningar. Här ingår bland annat uppföljning, dokumentation och att ansvara för att kunden får kontinuerlig återkoppling. I din roll ingår även viss utbildning där resor kommer förekomma så körkort är ett krav.

Vem är du?
Du är en resultatorienterad person med stort eget driv med god samarbetsförmåga. Du gillar att lösa problem och ge god service.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av ärendehantering gärna inom offentlig sektor. Detta är en bra merit, men inget krav. Viktigast för oss är dock hur du är som person. Att det känns naturligt för dig att lyfta blicken och föreslå förbättringar där du ser att det behövs.

Vi ser att du kan utrycka dig väl i svenska i tal och skrift. Engelska är en merit.

Placeringsort
Placeringsorten för denna tjänst avser i första hand vårt kontor i Helsingborg.

Låter det här intressant?
Känns beskrivningen av oss och tjänsten intressant? Då vill vi gärna att du ansöker till Affärsområdeschef Pär Gillander, par.gillander@sokigo.com så snart som möjligt då vi behandlar ansökningar löpande.

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.