Sokigo söker front end-utvecklare i Mora eller Göteborg

Vill du effektivisera det offentliga Sverige och bidra till positiv samhällsnytta? Våra lösningar skapar digitala flöden för kommuner och deras medborgare. En annons fångar sällan alla aspekter av en tjänst, så tveka inte att höra av dig om du vill veta mer!

Vad letar vi efter hos dig?
Du har goda kunskaper om webbstandarder och komponentbaserade javascriptramverk. Kunskaper om React är extra intressant. Brinner du för andra favorittekniker får du gärna berätta mer om dem. Du har en högskoleexamen eller motsvarande erfarenhet.

Att jobba som systemutvecklare på Sokigo
Vi arbetar med agilt arbetssätt i små produktteam med utvecklare och produktägare. Du kommer bli involverad i flera av våra produkter, då många är under förändring med stort behov av front end-utveckling. Våra utvecklingsteam är spridda på flera kontor och vi ställer höga krav på effektiv kommunikation, därför vill vi att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Erfarenhet av gruppdynamik på distans är ett plus.

Vi har stort förtroende för att du förstår och tar ditt eget ansvar i produktutvecklingsprocessen. Hos oss hjälps vi alltid åt och stöttar varandra för att hitta bra lösningar. Du är en entusiastisk och kreativ teknikälskare med eget driv. Du har varken problem att be om hjälp eller stötta andra när behov uppstår.

De flesta av våra system hanterar data i geografiska informationssystem (GIS) kopplat till spatiala databaser från Oracle, MS SQL eller Postgres. Utvecklingsplattformarna är huvudsakligen Visual Studio med TFS, Git, TeamCity, Octopus Deploy och Docker som stöd. Många av våra produkter är baserade på .NET. Har du jobbat med dessa eller liknande tekniker är det ett plus.

Placeringsort
I första hand är tänkt placering i Mora eller Göteborg och på båda orterna sitter du i ett familjärt kontor med 8 kollegor. Är du rätt person kan vi även tänka oss någon av våra andra orter. Dina framtida arbetskamrater säger att de främsta anledningarna till att de trivs på Sokigo är kompetenta och trevliga kollegor. Ytterligare en anledning är att Sokigo bidrar till positiv samhällsnytta och att företaget har en hållbar företagskultur.

Om Sokigo
Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden. Vi är ett ambitiöst produktbolag som brinner för att genom digitalisering skapa långsiktiga förbättringar för miljö, samhälle och människor. Som anställd hos oss får du kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring och andra förmåner. Sokigo har 165 trevliga och engagerade medarbetare i Lycksele, Borlänge, Mora, Gävle, Köping, Sundbyberg, Stockholm, Göteborg och Helsingborg.
Vi är en del av koncernen Addnode Group.

Ansökan
Låter tjänsten intressant? Skicka en personlig presentation med CV till vår produktutvecklingschef kristian.lidin@sokigo.com. Har du frågor är du välkommen att maila eller ringa Kristian på 08-562 533 87. Sista ansökningsdag är 8 april.

Vi undanber oss kontakter från rekryterare.