Sokigo på plats – CSM

Under våren kommer vi besöka fyra orter i Sverige och vi hoppas verkligen att du och dina kollegor har möjlighet och intresse att träffa oss vid något av dessa tillfällen.

Under dagen fokuserar vi på dig som idag hanterar CSM eller vill lära sig mer av vad CSM kan erbjuda just din organisation. Träffen riktar sig både till dig som är handläggare, användare, chef eller intresserad av hur ett modernt GIS system (geodataportal) fungerar och dess nyheter. Vi kommer även visa och berätta om våra framtidsplaner och integrerad samverkan mellan olika verksamhetssystem och informationsutbyte.

Vi går igenom:

  • Nyheter i CSM 4.0
  • Nya Sokigo moduler för CSM
  • CSM Fast/Folk och andra verksamhetsintegrationer
  • Framtiden och pågående utvecklingsprojekt

CSM är en kommunövergripande geodataportallösning
CSM ger din organisation ett system för att sprida, analysera och förvalta geografisk data. CSM kan användas som ett eget system men har även funktioner för att integrera geografiska data i din organisations publika eller interna system. CSM 4.0 kommer med många nya intressanta nyheter inklusive ett förbättrat stöd för mobila enheter och inventering.

Under eftermiddagens pass går vi igenom följande:

Produktpass om  CSM (Gäller endast i Stockholm)
Tid för övriga frågor och diskussioner, vi vill gärna höra vad du tycker och tänker!

Digitala detaljplaneprocessen i TopoDirekt, Focus Detaljplan, CSM och FB
Ett pass som riktar sig till dig som vill se hela den digitala detaljplaneprocessen från grundkarta till publicering av detaljplaneinformationen i webbkartan.

Vi visar hur grundkartan kan tas in från TopoDirekt, detajlplanen ritas i Focus Detaljplan och exporteras till SIS XML-standard så att den kan tas in i TopoDirekt och presenteras i CSM
Information från Fastighet och Befolkning (FB) är integrerat i alla steg av

Vi besöker följande orter:
Stockholm 14 mars – Sokigos kontor, Hudiksvallsgatan 4B
Linköping 7 maj – Quality Hotel Ekoxen
Lund 9 maj – Elite Hotel Ideon
Göteborg 21 maj – Hotel Liseberg Heden och Sokigos kontor på Vasagatan 45

Tid
9:00 Kaffe och smörgås
9:30 Produktspår
12:00 Gemensam lunch
13:00 Produktspår (Gäller endast i Stockholm)
13:00 Gemensamt pass om digitala detaljplaneprocessen i TopoDirekt, Focus Detaljplan, CSM och FB. (Gäller endast Linköping, Göteborg och Lund)
14:00 Avslutande fika

Anmälan till kostnadsfri träff
Maila din anmälan till marknad@sokigo.com, ange ort, datum och vilka produktspår du vill delta på. Meddela även om du har någon kostallergi. Förhinder måste meddelas senast två dagar innan respektive träff, annars debiteras en kostnad på 300 kr. Anmäl dig senast fyra veckor innan respektive träff.

Varmt välkomna!