Sokigo ny leverandør og Pitney Bowes-partner i Danmark

Fra oktober 2017 er Sokigo ny leverandør af GIS-programmer og løsninger på det danske marked. I samarbejde med Pitney Bowes tilbyder Sokigo blandet andet licenssalg, support og udvikling af geointelligente løsninger på produkter som MapInfo Pro og Spectrum Spatial.
I mere end 20 år har Sokigo været Nordens største leverandør af GIS-produkter fra Pitney Bowes (tidligere MapInfo Corp). Indtil nu har fokus været på det svenske marked, hvilket har ført til en stor kundekreds, omfattende viden og fremgang. Kunderne findes indenfor den offentlige sektor, energisektoren, skovindustrien, handel og andre brancher.

– Vi er ganske enkelt modne til en geografisk ekspansion af markedet indenfor Location Intelligence og GIS. Derfor er det naturligt at inkludere Danmark i vores forretninger. Med vores udbud af avancerede løsninger og et stærkt partnerskab ser vi en øget efterspørgsel også udenfor Sverige. Dette er positivt, også for vores eksisterende kunder, siger Anders Haraldsson, partneransvarlig og løsningsarkitekt hos Sokigo.

Nyt og bredere udbud af ydelser

Pitney Bowes har længe været en stærk international leverandør af MapInfo-produkterne. Fremgangen skyldes førende teknologi og stærke partnerskaber, som har udviklet GIS-produkter for de lokale markeder. Som udvidelse til MapInfo-produkterne har Sokigo netop lanceret den moderne serverplatform Spectrum med webGIS-produktet Spectrum Spatial Analyst på det nordiske marked. Sokigo er for tiden ledende partner i verden på udviklings af løsninger på Spectrum Spatial Analyst.

– Udviklingen indenfor Location Intelligence går hurtig og vi ser en voksende interesse for mere komplekse og virksomhedskritiske løsninger. Med Sokigos lange erfaring og dybe tekniske kompetencer indenfor GIS sammen med Pitney Bowes produkter, har vi en ny og unik position for os og vore nordiske kunder. Det er derfor meget glædeligt, at Sokigo etablerer sig i Danmark, siger Niklas Enge, ansvarlig for Pitney Bowes nordiske partnere.

For yderlig information:

Anders Haraldsson
Partneransvarlig & Solution Architect GIS – Sokigo
Anders.Haraldsson@sokigo.com
+46 (0)70 394 87 88

Niklas Enge
Channel Manager Northern Europe – Pitney Bowes
Niklas.Enge@pb.com
+46 (0)73 441 93 09