Snart semester!

Vilken försommar vi har haft! Samma tryck i värmen som vi upplever att det är ute hos dig och din kommun vad gäller automatiserade processer och digitala flöden.

Kommunträffen 24-25 september
Under året som gått har vi farit land och rike runt för att visa vilket stöd vi och våra produkter kan erbjuda er. Det finns mycket mer att behandla i ämnet. Därför ser vi alldeles särskilt fram emot möjligheten att träffa dig på Kommunträffen i hela två dagar. Läs mer om det spännande programmet här.

Missa inte att Kommunträffen ligger lite tidigare i schemat i år, 24-25 september, så vänta inte för länge med anmälan om du vill garanteras ett hotellrum. Vårt tips är att trycka på anmälningsknappen före semestern!

ByggR
Vi är inte bara ute och reser. På hemmaplan jobbas det på med nästa version av ByggR(ver 2.0) som blivit något senarelagd. GDPR ställde till det lite i planeringen och vi släppte en extra version (ver.1.7.1.) för någon månad sedan som bl a innehåller en möjlighet att avidentifiera intressenter.

Digitala flödet
Samtidigt bygger vi vidare på det digitala flödet kring ByggR där b.la. följande förbättringar gjorts:
– Det finns numera 11 st e-tjänster i Minut Bygg
– Visuell styrning har fått nya filtreringsmöjligheter
– Atom har blivit ännu vassare

Vid bygglovsansökan kan nu hela 22% av Sveriges befolkning få kontakt med Atom!

Det är inte bara Atom som blir utan semester i år. Sokigos första AI-projekt för automatisk igenkännande av bygglovshandlingar påbörjades för två veckor sedan och vi är förväntansfulla att få se resultaten efter sommaren!

Trevlig midsommar och skön semester önskar teamet kring ByggR och webblösningar
Kerstin, Anna, Christophe, Robert, Magnus, Staffan, Bosse, Matthijs, Sverker och Atom