RX MAP

Din kommunkarta med verksamhetsdata

En webbkarta för att sprida verksamhetsdata.

Läs mer

För vem?
RX Map är lösningen för dig som behöver en lättanvänd och tillgänglig webbkarta oavsett var du jobbar inom den kommunala förvaltningen. Inbyggd i verksamhetssystemet är GI kartan ett stöd för den dagliga handläggningen av t ex miljö- och bygglovsärenden eller ett bra stöd vid grannehöranden. Fristående under namnet RX Map används GI kartan för att sprida verksamhetsdata till den som behöver det.

Varför RX Map
Har ni redan idag en karta inbyggd i något av våra verksamhetssystem? Finns det behov av att kunna nå verksamhetsdata i en lättillgänglig och enkel webbkarta även utanför verksamhetssystemet? Då är RX Map en väldigt kostnadseffektiv kartlösning som ni i princip redan finns hos er.

Att använda RX Map
RX Map är en behörighetsstyrd webbkarta för spridning av GI kartan som redan idag finns i ditt verksamhetssystem. Används samma kartlösning både i och utanför verksamhetssystemet minskar kartadministrationen avsevärt i och med att den eller de kartor som redan idag finns i ett verksamhetssystem direkt kan spridas i en webbkartan, behörighetsstyrt till de som behöver den. Förändringar och förbättringar i kartan kan automatiskt slå igenom både i kartan i verksamhetssystemet och i webbkartan. RX Map gör det enkelt för användarna med sitt stöd för AD inloggning.

Väx vidare
RX Rapport är en modul som ingår och som låter dig titta på rapporter från verksamhetssystemet, direkt i webbkartan. Men tilläggsmodulen RX Plan får du enkelt åtkomst till dina detaljplaner och alla dessa handlingar direkt i webbkartan.

Print Friendly, PDF & Email
Skärmbild från RX-Map
Ladda ner (Kräver inloggning)KurssidaSupport

TEKNISK INFORMATION GI

Aktuell version: GI 3.6
Systemkrav: PDF

Kontakt
Bild på Helen Ekelöf
Produktägare

Helen Ekelöf

Telefon 08-560 388 51
Mail helen.ekelof@sokigo.com

Affärsansvarig

Joakim Hedlöf

Telefon 08- 404 31 86
Mail joakim.hedlof@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 7 februari, 2020.