PROLOCATE VINTERVÄGHÅLLNING

ProLocate är en komplett produkt som innefattar både mobila klienter och webb. Kvalitetssäkra information om verksamhetens genomförda aktiviteter, såsom position, sträcka och tid.

Se era arbetsområden i kartan, få hjälp med vägvisning till era objekt, rapportera in brister och avvikelser, allt för att skapa en enkel och överskådlig verksamhet.

Beslutsunderlag
Kunden får snabbare respons och service. Planering och utförande får tydligare och bättre underlag. Verksamheten visas i realtid – mindre missförstånd och snabbare underlag för beslut.

Välj aktivitet
Skapa enkla och effektiva faktureringsunderlag genom att direkt se genomförda uppdrag och aktiviteter i verksamheten. Via enkla och moderna appar och webblösningar kan ni vidareutveckla er verksamhet med ny fräsch teknik.

Ärendehantering
Rapportera enkelt brister via appen (typ trasig trumma, potthåll). Dessa kan sedan planeras in som arbetsordrar och utföraren får dem direkt i systemet med position och vägbeskrivning.

För att komma till kartan dra skärmen i sidled. I kartan ser du arbetsytor och ärenden, du kan söka arbetsytor samt adresser. På ytorna ser du beskrivningar och eventuella skötselanvisningar.

Kartfunktion
Sätt en knappnål på önskad plats och därefter kan du välja ruttning och få vägbeskrivning och visning av färdväg i kartan.

Print Friendly, PDF & Email
KONTAKTA OSS
Säljare

Erik Fredriksson

Telefon 0950-236 48
Mail erik.fredriksson@sokigo.com

PRODUKTNYHETER

    Sidan uppdaterades den 24 oktober, 2017.