Varmt välkommen till en visning av Nova!

Vi bjuder in till en visning av verksamhets- och handläggningsstödet Nova – träffa oss på Kulturens Hus i Luleå den 28 februari!

Följ med oss på en dag fylld av inspiration för att ta dig och din verksamhet vidare till nästa nivå av digitalisering med hjälp av ett modernt verksamhetsstöd för bygglovssidan! Vi visar bland annat e-tjänsteansökningar, automatiska registreringar, en robot (Atom) som jobbar i bakgrunden (automatiserat) och processtyrd handläggning i visuella gränssnitt med drag-och-släpp-teknik.

Dagen till ära har vi även en pratstund med kollegor från byggförvaltningarna i Umeå och Gällivare. De delar med sig av erfarenheter, arbetssätt och hur förändringsresan sett ut för dem.

Under visningen blir du guidad av Sokigos rutinerade medarbetare Linda Haak, verksamhetskonsult inom bygglovsprocessen hos Sokigo, med förflutet inom bygglovverksamheten i Enköping. Med sin gedigna erfarenhet av införandeprojekt har Linda förmågan att sätta sig in i användarens perspektiv och kommer beskriva hur Nova-lösningen är uppbyggd.

Du är varmt välkommen att anmäla dig till en omvälvande visning av Nova – en lösning vi är väldigt stolta över!

Datum för kostnadsfri visning av Nova:

Onsdag den 28 februari kl. 10:00-15:00 – Klicka här för att anmäla dig

Anmäl dig senast den 16 februari.

Välkommen med din anmälan!

Vid frågor om innehållet, kontakta gärna: