Vill du vara med och utveckla framtidens verksamhetssystem?

Sokigo söker nu engagerade och drivna systemutvecklare som vill skapa verklig verksamhetsnytta för våra kunder inom miljö- och hälsoskyddstillsyn. Vi arbetar full-stack med agila processer i små team, så vi ser gärna att du trivs bra med det arbetssättet. Huvudsakligen kommer du att arbeta med C# och .NET.

Kvalifikationer (meriterande inom parentes)

  • Programmeringsspråk – C#
  • Backend – WCF, LINQ, EF, SQLServer, (Oracle)
  • Webbutveckling – .Net MVC, Javascript, (Javascript bibliotek t.ex React)
  • Verktyg – TFS, (Team City), (Octopus Deploy)
  • Metodik – Scrum

Att jobba som systemutvecklare på Sokigo

Du blir en del av det utvecklingsteam som jobbar för att ta vårt verksamhetssystem för miljö- och hälsoskyddstillsyn till nya höjder. Hos oss får du arbeta tillsammans med engagerade och trevliga kollegor, i en platt organisation med öppen kultur som ser till dina behov som individ.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet som .Net utvecklare. Du är intresserad av ny teknik, driven, prestigelös och har lätt för att kommunicera med andra. Du har lätt för att sätta dig in i befintlig kod och gillar att utmanas såväl både nyutveckling som underhållsutveckling. Du är noggrann, ansvarstagande, kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Placeringsort

Sokigos kontor på Löfströms Allé 1B, Sundbyberg.

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten, eller har du några frågor? Skicka personlig presentation, CV och eventuella frågor till utvecklingschef Kevin James, kevin.james@sokigo.com.

Vi undanber oss kontakter från rekryterare.