Sokigo söker IT-Projektledare

Vi behöver stärka vårt leveransteam och söker dig som har erfarenhet och viljan att driva projekt. I rollen som projektledare är du ansvarig för leverans av olika projekt inom samhällsbyggnad. Du kommer bland annat vara med och leda och koordinera dem samt medverka i samarbetet mellan produktutveckling och leverans.

Vem är du?

Vi tänker att du som person är strukturerad, handlingskraftig och en driven problemlösare med god kommunikativ förmåga. I rollen som projektledare drivs du av ett utpräglat affärstänk. Du har en stor förståelse för hur gemensamt lagarbete leder till goda resultat för projekt och kund. Teamkänsla, prestigelöshet och att skapa goda relationer med såväl kund som medarbetare är viktigt för dig.

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakligen innebär rollen att du ansvarar för att driva och följa upp projekt mot våra kunder. Att du genomför övergripande projekt- och resursplanering, ansvarar för större införandeprojekt och dess ekonomiuppföljning. Projekten är av varierande storlek och kan vara såväl externa som interna. Ett exempel på det senare kan vara att driva och planera arbetet kring produktreleaser tillsammans med ansvarig installationskonsult och produktägare. Vid större releaser tar du även hand om beställningar och planerar införandet med installationskonsult och kund.

Om Sokigo

Sokigo är en av Sveriges största leverantörer av systemlösningar för den kommunala marknaden. Vi är ett ambitiöst produktbolag som brinner för att genom digitalisering skapa långsiktiga förbättringar för miljö, samhälle och medborgare. Vi är sedan lång tid väletablerade på marknaden och ingår i koncernen Addnode Group.
Som anställd hos oss får du kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring och andra förmåner. Du får jobba med 160 trevliga och engagerade arbetskamrater som arbetar på flera orter runt om i landet.

Placeringsort

Placeringsorten för denna tjänst avser i första hand vårt kontor i Sundbyberg, men även andra orter där Sokigo har kontor kan komma i fråga för rätt person.

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Skicka en personlig presentation med CV till vår Konsultchef mats.norberg@sokigo.com. Har du frågor är du välkommen att maila eller ringa Mats på 08-404 31 90.

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag