Poddinarhösten fortsätter och du är mer än välkommen att hänga på!

Vi avslutar höstens poddinarserie med en sammanfattning från höstens co-working, spaning in i nya Nova 2022.2 och avslutningsvis årets traditionsenliga återblick. Läs mer och anmäl dig till respektive poddinar nedan!

Hur blev co-workinghösten?

Torsdag den 1 december kl. 11:00-11:45 – Klicka här för att anmäla dig

Vi bjuder in till ett live-sänt poddinar där vi bland annat träffar några av deltagarna som just då befinner sig på vår co-working-dag i Stockholm. Vi får höra hur konceptet upplevs och om det blev som deltagarna hade tänkt sig. Uppnår dagen vår ambition om att skapa verkstad, nätverkande, erfarenhetsutbyte och kreativa samtal? Vilka utmaningar har stötts och blötts?

Det blir även en reflektion från oss på Sokigo som deltagit under co-working-dagarna. Vad har vi på Sokigo lärt oss, hur vill vi ta konceptet vidare och hur ser planen ut inför våren?

Vad är nytt i Nova 2022.2?

Fredag den 9 december kl. 11:00-11:45 – Klicka här för att anmäla dig

Tillsammans med Novas produktägare Anna Tell och kravanalytiker Sara Norgren kikar vi närmare på Nova 2022.2 – vad är nytt och varför? Förutom att visa ny funktionalitet och hur du nyttjar den kommer vi också att berätta om arbetet bakom. Hur har funktionaliteten kommit till? Vi pratar om processen från idé till färdigutvecklad och produktionssatt funktionalitet.

Vill du ta del av nyheterna och kanske några aha-upplevelser? Hur fungerar metodiken bakom och när kommer den nya versionen finnas tillgänglig? Då är detta poddinaret för dig! Ta med kollegerna, ta en tidig lunch i konferensrummet för att titta och lyssna tillsammans!

Novas julavslutning

Fredag den 16 december kl. 11:00-11:45 – Klicka här för att anmäla dig

Säsongen avslutas med en traditionsenlig återblick på hösten – vilka nya kunder har vi haft förmånen att välkomna in i gemenskapen?

Mikael Rosenberg och Magnus Linzander kommer även berätta om hur Sokigo ser på utmaningarna som kommunerna och Sokigo står inför både under 2023 och framåt. Vad kommer Sokigo att fokusera på och hur matchar det mot kommunernas framtida vardag? Vi berättar också om hur och var du kommer att kunna träffa Sokigo under våren 2023 samt vilka poddinar vi har planerat framöver – här får du som deltagare möjlighet att komma med förslag och idéer!

Under 45 minuter bjuder vi in dig att ta del av våra tankar och funderingar kring framtiden på kort och lång sikt. Glöm inte att ha kalendern redo för att redan nu notera dina Sokigo-dagar!

Anmäl dig senast dagen före respektive webinar.

Välkommen med din anmälan!

Vid frågor om innehållet, kontakta gärna: