Ett sista vårskrik – Nova hela våren ut!

Det stora intresse och engagemang vi fått uppleva under våren gör att vi vill hinna med ett extra gäng poddinar innan det är dags för sommarpaus.

Under maj kommer vi att prata om den nya versionen av Nova (v 1.4), ledarskap och till sist göra en summering av våren och besvara era frågor.

Onsdag den 12 maj kl. 11:00-12:00

Klicka här för att anmäla dig

Vad är nytt i Nova 1.4 och varför?

Ett nytt sätt för oss att presentera en versionsrelease – vi utökar tiden till en hel timme för detta otroligt viktiga poddinar!

Vi går igenom en hel del av nyheterna i Nova 1.4, det vill säga Minut Bygg, Atom och Visuell styrning. Som åhörare får du ta del av tankarna bakom de nya funktionerna, varför de kommit till och du får dessutom en tjuvtitt på vad som väntar framöver.

Poddinaret riktar sig till dig som använder Nova oavsett kunskapsnivå, och till dig som ännu inte är kund men är nyfiken och vill veta mer.

Fredag den 21 maj kl. 11:00-11:45

Klicka här för att anmäla dig

Vem leder digitaliseringsprocessen?

Nej, det handlar inte om vilken kommun som har flest e-tjänster, de mest komplexa reglerna i Atom eller har blivit papperslösa snabbast. Detta poddinar handlar om vem som leder sina kolleger och medarbetare genom förändringsprocessen mot att jobba digitalt och automatiserat. Vad krävs, vilka är förväntningarna och hur ska uppgiften lösas?

Vi träffar Helsingborgs Ingegerd Persson, ”Bygglovschef som brinner för effektivisering, digitala processer och snabba bygglov, nominerad årets offentliga chef 2019”. Ingegerd har drivit digitaliserings- och verksamhetsutvecklingsprojekt i flera kommuner och har gedigen erfarenhet av vilka framgångsfaktorerna är för att lyckas.

Poddinaret riktar sig till dig som söker inspiration kring ledarskap och verksamhetsutveckling i en ständigt föränderlig värld i allmänhet, och samhällsbyggnad i synnerhet.

Fredag den 28 maj kl. 11:00-11:45

Klicka här för att anmäla dig

Återblick och framtidsspaning

Vad har vi pratat om under våren 2021 och vad kommer under hösten?

Poddinarsäsongen rundas av med en tillbakablick på vad vi hittills pratat om och vad vi ser när vi kikar i framtidens kalejdoskop.

Under våren har vi haft förmånen att, tillsammans med dig som lyssnat, prata om en rad olika ämnen ihop med lika många gäster. Vi summerar vad vi kommit fram till, vilka frågor vi fått in och ger dig möjlighet att fråga om saker du funderat på.

Vi har en mängd egna tankar kring vad vi ska ta upp under höstens poddinar, för vi kommer tillbaka, och här vill vi gärna höra vad du och dina kollegor tycker! Vad vill du höra mer av och vem skulle du vilja se som gäst?

Framtidsspanar gör vi tillsammans med Pär Gillander, affärsområdeschef på Sokigo, och Christophe Poncin, affärsstrateg. Vilka trender och tendenser ser vi inom området och hur tacklar vi på Sokigo dessa?

Anmäl dig senast dagen före respektive poddinar.

Kontakta marknad@sokigo.com vid frågor om anmälan.

Vid frågor om innehållet, kontakta gärna:
Produktstrateg Christophe Poncin, christophe.poncin@sokigo.com eller telefon 08-404 31 91
Affärsansvarig Mikael Rosenberg, mikael.rosenberg@sokigo.com eller telefon 08-470 75 11
Affärsansvarig Magnus Linzander, magnus.linzander@sokigo.com eller telefon 08-562 344 51

Välkommen med din anmälan!