3 anledningar att välja

e-tjänsteplattformen Abou

Varför är det som kommun värt att överväga ett byte av e-tjänsteplattform? Att du kan bygga e-tjänster i en e-tjänsteplattform, det är givet. Idag måste kommunerna också uppfylla högt ställda krav gällande tillgänglighet, samverkan och säkerhet i sitt vardagliga arbete. Med rätt plattform och systemleverantör kan din kommun inte bara uppnå utan även överträffa förväntningarna!

Sokigo och e-tjänsteplattformen Abou ger dig förutsättningarna att skapa trygga, tillgängliga och säkra e-tjänster som underlättar för kommuninvånaren. Dessutom har Abou ett dedikerat gäng kundutvecklare redo att hjälpa dig vidare i ditt arbete.

  • Tillgänglighet
  • Självklart är
    e-tjänsteplattformen Abou helt tillgänglighetsanpassad och följer lagkraven. Vi arbetar även aktivt med att stötta kommunerna i sitt arbete att bygga tillgängliga e-tjänster.
  • Samverkan
  • Sokigo erbjuder en stabil plattform och en hel produktportfölj integrerad med Abou. I plattformen kan invånarens ärenden samlas och presenteras på ett ställe, oavsett om ärenden ”bor” och handläggs i andra verksamhetssystem.
  • Säkerhet och drift
  • Sokigo är en trygg systemleverantör med stort fokus på informationssäkerhet och drift. Vi har en svensk stabil IT-partner som följer alla aktuella lagar, regleringar och rekommendationer – allt från dataskyddsförordningen (GDPR), Schrems II till multifaktorautentisering och lösenordspolicys.

Vad tycker kommun-kollegan?

Hör Ali Nabi, utvecklingsledare på Nacka kommun, berätta om sin erfarenhet av Sokigo som systemleverantör och vad Nacka med hjälp av e-tjänsteplattformen Abou kan erbjuda sina kommuninvånare.

Ali har stor erfarenhet inom effektivisering och tilldelades eDiamond Award 2020 för sitt arbete med att digitalisera bygglovshanteringen i Nacka.

Vill du veta mer om vad Abou kan erbjuda dig och din kommun? Var med och lyssna på vårt kostnadsfria webinar där vi under 30 minuter presenterar fördelarna med Sokigos
e-tjänsteplattform!

Datum för kostnadsfritt webinar:

Tisdag den 29 november kl. 14:30-15:00 – Klicka här för att anmäla dig

Anmäl dig senast måndag den 28 november.

Välkommen med din anmälan!

 

Vid frågor om innehållet, kontakta gärna: