Träffa oss under höstens kundträffar!

– tema geodata i samhällsbyggnadsprocessen

I höst ger vi oss ut på vägarna och hoppas att du vill ses för att prata geodata i samhällsbyggnadsprocessen med oss i Sokigos geodatateam. Läs mer och anmäl dig till respektive tillfälle nedan.

Det pågår en rad nationella projekt med målsättningen att möjliggöra en obruten digital samhällsbyggnadsprocess (ODS). Bakgrunden till dessa satsningar inom ämnet är att en ODS leder till stora vinster för samhället. Sokigo är engagerade i merparten av de nationella projekt som pågår och vi har ett brett kommunerbjudande som kommer utgöra en viktig del av ett kommande ODS-flöde. Därför bjuder vi nu in till träffar under hösten där vi vill fördjupa oss i geodata med fokus på kommunens perspektiv.

Tid:

Dagens första pass startar kl. 09.00 och förmiddagen innehåller en paus med kaffe och smörgås. Gemensam lunch serveras kl. 12.00 och träffen avslutas med fika från kl. 14:00.

På agendan:

  • Obruten digital samhällsbyggnadsprocess
  • Planprocessen och hållbara planer
  • Geodataplattform
  • Digitala Tvillingar, ArcGIS 3D
  • Parametrisk design, ArcGIS Urban
  • FB på väg mot AI, prognostisering och prediktion

Beroende på vad du som deltagare är intresserad av finns möjlighet till att bryta ut i mer produktspecifika samtal, så uppge gärna i din anmälan vilken eller vilka produkter som du är intresserad av.

Orter och datum för kundträff:

Stockholm –  onsdag den 27 september kl. 09:00-14:00
Göteborg – onsdag den 4 oktober kl. 09:00-14:00 – Klicka här för att anmäla dig
Malmö – torsdag den 5 oktober kl. 09:00-14:00 – Klicka här för att anmäla dig
Borlänge – tisdag den 17 oktober kl. 09:00-14:00 – Klicka här för att anmäla dig
Sundsvall – onsdag den 18 oktober kl. 09:00-14:00 – Klicka här för att anmäla dig
Umeå – torsdag den 19 oktober kl. 09:00-14:00 – Klicka här för att anmäla dig

Anmäl dig senast 20 september till Stockholm, 26 september till Göteborg och Malmö samt 11 oktober till Borlänge, Sundsvall och Umeå

Kostnad

För denna träff kommer vi att ta ut ett självkostnadspris på 250 kr exkl. moms per person avseende lunch och fikor. Kostnadsfri avbokning gäller till och med fredag den 10 september, därefter debiteras hela kostnaden.

Välkommen med din anmälan!

Vid frågor om innehållet, kontakta gärna: