Samverkan, inspiration och samarbete med Nova

Den 23 september är vi tillbaka med säsongspremiär för höstens poddinar. Fokus för oss på Sokigo kommer under hösten att vara samverkan, inspiration och samarbete – det vi kallar co-working.

Under Novaträffarna i våras framkom tydliga önskemål om att kunna skapa samverkansformer, både mellan kolleger i andra kommuner och med oss på Sokigo. Som ett led i detta fortsätter vi vår satsning på poddinar där vi fördjupar oss i enskilda frågor, specifika företeelser och olika spaningar. I höst kommer vi också löpande att publicera filmer som inspirerar och instruerar. Detta vill vi toppa med en co-working-träff i slutet av höstterminen, vi återkommer med mer information om detta senare, så håll utkik i inkorgen!

Anmäl dig till höstens två första poddinar!

Fredag den 23 september kl. 11:00-11:45

Klicka här för att anmäla dig

Vad betyder ”co-working-höst”?

Vad kommer det att innebära för användarna av Sokigos lösningar att vi som leverantör försöker få till ett ökat erfarenhetsutbyte och hur får användaren det till sig?

Vi presenterar våra olika aktiviteter och på vilket sätt konceptet co-working kommer in i dem. Hur kan man som dagliganvändare, systemansvarig och ledare dra nytta av erfarenhetsutbytet mellan kolleger i landet och i kombination med kompisarna på Sokigo.

Det blir inspirerande 45 minuter tillsammans med Sokigos Mikael Rosenberg och Christophe Poncin. Boka redan nu upp den 1/12 för en Co-working-träff!

Fredag den 7 oktober kl. 11:00-11:45

Klicka här för att anmäla dig

Nova i en föränderlig värld

Är det något de senaste åren har lärt oss är det att vår vardag förändras, ibland snabbt och ibland på sikt. Avgörande för hur vi lyckas beror på hur snabbt och på vilket sätt vi kan ställa om till de nya förutsättningarna. När pandemin slog till var det för många ett uppvaknande kring hur låsta vi var vid våra IT-lösningars statiska uppbyggnad och möjligheter. När vi nu står inför en period av osäkra prognoser kommer vi på nytt att sättas på prov. Har vi rätt bemanning, vilka är våra behov och hur bibehåller vi servicen till medborgarna och hur kan Nova hjälpa oss i detta?

Välkommen säger vi, Pär Gillander och Christophe Poncin, till dig som sitter med verksamhetsnära beslutsfattande, verksamhetsplanering och du som är nyfiken på vilket stöd det finns att få i Nova, från kolleger runt om i landet och från Sokigo.

Anmäl dig senast dagen före respektive poddinar.

Varmt välkommen med din anmälan!

Vid frågor, kontakta gärna: