Missa inte säsongens poddinar!

Det har blivit dags för en kort men ack så god säsong av Ecos poddinar.

Denna gång lyfter vi arbetet med omklassning av livsmedelsverksamheter, kartkopplingen och avslutar med reflektion kring året som gått och vad som ligger framför oss. Läs mer och anmäl dig till respektive poddinar nedan!

Anmäl dig senast dagen före respektive poddinar.

Kontakta marknad vid frågor om anmälan.

Fredag den 24 november kl. 13:00-13:45

Klicka här för att anmäla dig

FörRätt – erfarenheter som ger mersmak!

Varberg är en av många kommuner som under året kämpat med FörRätt. Vilka erfarenheter tar de med sig och hur fick de ut högsta möjliga verkningsgrad ur en e-tjänst? Vad har varit avgörande? De interna rutinerna, e-tjänsten, informationen till verksamhetsutövarna?

Under poddinaret gästas vi av kvalitets- och utvecklingsledare Istvan Szentes och livsmedelsinspektör Linda Fällefors från Varbergs kommun. Detta blir ett tillfälle att lyssna till goda exempel och inspireras av andra i arbetet med att trimma sina digitala processer.

Fredag den 8 december kl. 13:00-13:45

Klicka här för att anmäla dig

Ecos i din karta

Ecos kan, som du säkert vet, integreras med andra kartor än den inbyggda? Catharina Frostner, verksamhetsutvecklare på Uppsala kommun, har haft denna fråga på sitt bord. Vi får ta del av hennes och Uppsalas erfarenheter, vilka möjligheter har Uppsala nyttjat och vilka positiva effekter detta fått i verksamheten?

Detta poddinar riktar sig till alla som är intresserade av kartfunktioner men även till dig som inte riktigt sett potentialen. Kanske är det läge att bjuda med någon från kommunens GIS-avdelning?

Fredag den 15 december kl. 13:00-13:45

Klicka här för att anmäla dig

Ecos julavslutning

Starten på en ny tradition! Vi reflekterar över året som gått, tackar de som hjälpt till och skummar i önskelistan för framtiden. Blir det bara hårda paket till kommunerna 2024 och vilka är ljuspunkterna? Dessutom blir det gäster och tävlingar med fina priser (tävlingen är bara för de som tittar live!).

Samla kontoret över en kopp kaffe eller en mugg glögg och ta del av vår vision för Ecos, både närliggande och mer långsiktig samt våra spaningar.

Vid frågor om innehållet, kontakta gärna: