Co-working ger hösten extra färg!

Verksamhetsutveckling har aldrig varit viktigare och erfarenhetsutbyte är nyckeln till framgång.

Under våren genomförde vi tillsammans med våra användare fem co-working-träffar. Skillnaden den omgången jämfört med första var att vi valda att hänga ute hos kommunerna. Detta var uppskattat på flera sätt av många vilket deltagarantalet skvallrar om. Framför allt blev det närmare för de som deltog men det blev också en trevlig ”hemma-hos-känsla”.

I höst vill vi på Sokigo samla ihop oss alla igen på totalt fem olika platser och i fem olika kommuner – Smedjebacken, Varberg (på Sokigos kontor), Mora, Sölvesborg och Tyresö. Genom att få till en geografisk spridning hoppas vi att så många som möjligt vill ta chansen att utbyta tankar och idéer, få hjälp med komplicerade atomregler eller trilskande dashboards och givetvis träffa kolleger från andra kommuner.

Varför borde du testa co-working?

Vi passade på att fråga Nova-användaren Jessica Thim varför hon har valt att delta under co-working-träffarna och varför Sölvesborg nu även väljer att stå värd för en träff under hösten.

Det är inte alltid man kan eller hinner att ta sig den tid det kräver för att jobba fram ett flöde, en atomregel eller en ny dashboard. Då är dessa tillfällen kanonbra. Det är alltid någon kommun som sitter med nästan samma tankar och som kanske kommit på någon bra lösning. Sen är det ett bra tillfälle att träffa kolleger i de kringliggande kommunerna och utbyta erfarenheter, inte bara kring Nova. 

Nu har jag varit iväg två gånger, senaste var i Hässleholm – därför känns det roligt att ”bjuda hem” till Sölvesborg också. Sen hoppas jag att kollegerna i de andra Blekingekommunerna kommer när det är så nära, berättar Jessica Thim, bygglovshandläggare i Sölvesborgs kommun.

Hur fungerar det?

Upplägget är samma som tidigare – vi drar igång vid halv tio och rundar av vid fyrasnåret. Vi på Sokigo kommer mönstra upp med två eller tre personer, alla med god kunskap om Novas olika delar och möjligheter. Agendan styr deltagarna över. Förbered dig genom att inte bara ta med frågor du och kollegerna brottas med utan även goda exempel och saker ni är stolta över och som du tror att andra kan ha nytta av.

Datum för co-working-dagar:

Varberg, tisdag den 10 oktober kl. 09:30-16:00 – Klicka här för att anmäla dig
På plats från Sokigo är Christophe Poncin, Camila Morales och Mikael Rosenberg.

Smedjebacken, onsdag den 25 oktober kl. 09:30-16:00 – Klicka här för att anmäla dig
På plats från Sokigo är Linda Haak, Anna Tell och Magnus Linzander.

Mora, onsdag den 8 november kl. 09:30-16:00 – Klicka här för att anmäla dig
På plats från Sokigo är Henrik Nordström och Magnus Linzander.

Sölvesborg, onsdag den 22 november kl. 09:30-16:00 – Klicka här för att anmäla dig
På plats från Sokigo är Camila Morales och Mikael Rosenberg.

Tyresö, tisdag den 5 december kl. 09:30-16:00 – Klicka här för att anmäla dig
På plats från Sokigo är Henrik Nordström, Anneli Berglund och Mikael Rosenberg.

Anmäl dig senast dagen före respektive tillfälle. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Ditt deltagande är kostnadsfritt.

Lunch

För dig som vill följa med går vi ut och äter en gemensam lunch som bekostas av var och en.

Kontakta marknad vid frågor om anmälan, fri avbokning gäller.

Välkommen med din anmälan!

Vid frågor om innehållet, kontakta gärna: