Kom och jobba tillsammans!

Vi tror på att lära av varandra genom erfarenhetsutbyte. Därför drar vi nu i gång co-working för dig som arbetar med Evolution och vill utveckla din organisations användning av systemet.

Våra Sokigo-kollegor inom andra affärsområden har lanserat konceptet co-working, vilket har varit mycket uppskattat av de som medverkat. Nu vill vi erbjuda dig som Evolution-användare möjligheten att få träffa andra användare, utbyta idéer och vara kreativ tillsammans under en co-working-dag hos Lidköping kommun.

Under dagen arbetar du ihop med kollegor från andra organisationer som använder Evolution med liknande ansvar och utmaningar som du och din organisation har. Vi på Sokigo kommer också att närvara och tillsammans får vi tid att lösa problem och diskutera både vardagliga och strategiska frågor. Ni disponerar dagen tillsammans på det sätt ni önskar.

Detta tillfälle riktar sig till dig som på något sätt jobbar dagligen i Evolution.

Hur fungerar det?

Vi börjar med kaffe ca kl.9:15 och därefter tar vi en runda bland närvarande för att se vad ni önskar lyfta under dagen.

Ni som deltagare styr agendan. Förbered dig gärna genom att ta med goda exempel på saker ni är stolta över och som ni tror andra kan ha nytta av, men även frågor som du och kollegorna brottas med för att kunna hjälpa varandra i era dagliga utmaningar.

Från Sokigo kommer vi att delta med kundansvariga, affärsansvarig och produktägare.

Datum för co-working i Lidköping:

Fredag den 19 april kl. 9:15 – 16:00
Anmäl dig senast den 5 april

Anmäl dig här

Plats:

Stadshuset i Lidköping
Skaragatan 8, 531 88 Lidköping

Begränsat antal platser (max 2 deltagare/organisation) – först till kvarn gäller. Ditt deltagande är helt kostnadsfritt.

Vår förhoppning är att kunna genomföra flera co-working-dagar på andra geografiska platser om intresse finns.

Kontakta marknad@sokigo.com vid frågor om anmälan. Fri avbokning gäller.

Lunch

För dig som vill följa med går vi ut och äter en gemensam lunch som bekostas av var och en på Stadshotellet.

Varmt välkommen med din anmälan!

Vid frågor om innehållet, kontakta gärna: