Vem är du?

Du är en resultatorienterad person med stort driv och god samarbetsförmåga som gillar att lösa problem och ge rätt service. I konsultkostymen trivs du med att ha nära relationer med våra kunder och du sporras av att se hur dina insatser leder till resultat. Vi tror även att du bidrar till vårt goda arbetsklimat genom att integrera med andra människor och skapa teamkänsla.

Du har erfarenhet av att arbeta med geodata, webb och databasdrivna informationssystem. Du har kunskap om programvaror som t.ex QGIS, FME eller ArcGIS och kanske har du även arbetat med utveckling tidigare. Vi tror att du har utbildning på högskolenivå eller annan likvärdig utbildning. Som person har du förmågan att se helheten och du lyfter alltid problem direkt när du ser dem.
Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift, engelska är meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Du blir en del av vårt leveransteam och inför GIS-lösningar hos våra kunder. Som leveranskonsult brinner du för att se hur Sokigos lösningar blir en naturlig och viktig del av kundens vardag. Du stöttar såväl kunder som kollegor i alla frågor som rör ditt ansvarsområde i leveransen till kund. Arbetsuppgifterna är varierande och kan till exempel bestå av installation, konfiguration, datamigrering, verksamhetsstöd, kundservice och utbildning – allt beroende på vem du är och hur just din profil ser ut. De programvaror som du främst kommer att arbeta med är Sokigos egenutvecklade lösningar FB, TopoDirekt, CSM, PlanDirekt och GeoDirekt. I din roll förekommer det normalt sett en del resor även om merparten av arbetet hos våra kunder idag sker på distans.

Om Sokigo

Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden och världsledande inom systemlösningar för skogsindustrin. Vi är ett ambitiöst företag som brinner för långvariga relationer och att skapa lönsamhet för våra kunder. Som anställd hos oss får du kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Du får jobba med 170 trevliga och engagerade arbetskamrater runt om i landet. Sokigo är en del av koncernen Addnode Group.

Placeringsort

Placering för denna tjänst avser i första hand något av våra kontor i Sundbyberg, Mora, Gävle eller Göteborg men även andra orter där Sokigo har kontor kan komma i fråga för rätt person.

Låter det här intressant?

Känns beskrivningen av oss och tjänsten intressant? Då vill vi gärna att du ansöker till hr@sokigo.com så snart som möjligt. Märk din ansökan med ”Leveranskonsult geodata”. Ring gärna vår konsultchef Stefan Hagström på telefonnummer 031-760 15 57 om du har frågor.

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.