Ecos som driftad lösning – få nyttan, slipp besväret!

I november 2020 genomförde vi vårt första webinar för att informera om fördelarna att ha Ecos som en driftad lösning hos oss på Sokigo. Det blev ett lyckat tillfälle med många deltagare och vi vill därför köra ett nytt webinar på samma tema.

Efter att ha lyssnat till feedback och ändrat lite i agendan har vi nu utökat webinaret till 1 timme för att hinna med allt. Varmt välkommen till detta webinar där vi berättar mer om vår driftade lösning för Ecos och vad den kan erbjuda dig och din kommun!

När Sokigo tar hand om driften kan ni fokusera på era arbetsuppgifter

Spara tid och pengar med Ecos som driftad lösning samtidigt som din kommun alltid har den senaste versionen av Ecos och en kontaktväg om något går fel, oavsett vad felet beror på. Det är bara leverantören som byggt lösningen som kan erbjuda applikationsdrift fullt ut!

Under webinaret berättar vi om fler fördelar med att låta Sokigo ta hand om driften av Ecos.

Vad tycker våra kunder? Västerås stad berättar!

I november förra året var ett av webinarets mest omtyckta inslag att vi gästades av Daniel Katzman, förvaltningsledare på Miljö- och hälsoskyddsförvaltningen i Västerås stad. Han delade då med sig av erfarenheterna med att ha Ecos som driftad lösning och vilka positiva effekter Västerås stad har fått i och med detta. Vi har även denna gång förmånen att ha med oss Daniel och är givetvis väldigt intresserade av att få höra hur tankarna går nu, sju månader senare.

Datum för kostnadsfritt webinar:

Torsdag den 17 juni kl. 13:00-14:00 – Klicka här för att anmäla dig

Anmäl dig senast dagen före webinaret.

Kontakta marknad@sokigo.com vid frågor om anmälan.

Vid frågor om innehållet, kontakta gärna:

Affärsansvarig Jan Sjöbrand, jan.sjobrand@sokigo.com, 08-20 47 90
Ansvarig kunddrift Erik Zimmerman, erik.zimmerman@sokigo.com, 08-470 75 05

Välkommen med din anmälan!