Sokigo är ett mjukvaruföretag som producerar verksamhetssystem och kompletterande tjänster inom flera områden, bland annat inom kommuner och skogsbolag.

Vi levererar till kund men tillhandahåller också drift av våra lösningar i vår IT-partners datacenter. Vår drift kommer att öka i hög takt framöver i linje med vår strategi vilket kräver mer styrning. Informationssäkerhet och skydd av personuppgifter är därför av yttersta vikt för oss. Vi arbetar idag i linje med ISO/IEC 27001:2017 och ISO/IEC 27002:2017.

Att jobba som compliance officer på Sokigo

Du kommer att:

  • Upprätthålla och förbättra vårt ledningssystem för informationssäkerhet inklusive styrdokument som policys, instruktioner, riktlinjer och rekommendationer
  • Kravställa mot, men också rådge IT, leverans- och utvecklingsavdelningar
  • Utbilda personalgrupper i olika informationssäkerhetsperspektiv
  • Inventera, klassificera, riskbedöma infrastruktur, system, applikationer och arbetssätt
  • Medverka i och leda informationssäkerhetsincidenter
  • Omvärldsbevaka

Vem är du?

Vi söker dig som passar in i rollen som beskrivs ovan eller som har arbetat med IT-säkerhet och som nu vill ta nästa kliv i karriären. CISSP eller CISO-certifiering är förstås meriterande men om det saknas kan vi erbjuda sådan utbildning och certifiering. Stöd och kompetens inom området finns i företaget.

Om Sokigo

Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden och världsledande inom systemlösningar för skogsindustrin. Vi är ett ambitiöst företag som brinner för långvariga relationer och att skapa lönsamhet för våra kunder. Som anställd hos oss får du kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Du får jobba med 170 trevliga och engagerade arbetskamrater runt om i landet. Sokigo är en del av koncernen Addnode Group.

Placeringsort

Placering för denna tjänst avser i första hand vårt kontor i Sundbyberg.

Låter det här intressant?

Känns beskrivningen av oss och tjänsten intressant? Då vill vi gärna att du ansöker till hr@sokigo.com så snart som möjligt. Märk din ansökan med ”Compliance officer”. Ring gärna vår CTO Fredrik Ekelund på telefonnummer 08- 470 75 14 om du har frågor.

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.