Ny vd på Sokigo fortsätter driva digitaliseringen

Vi på Sokigo är glada över att vår nye vd Anders Sundin snart är på plats. Han har drivit verksamheter bland annat på OpusCapita, Tieto och Samhall. Nu är siktet inställt på att fortsätta arbetet med Sokigos digitala innovation och tillväxt.

– Min ledarskapsfilosofi är att medarbetarna avgör hur ett företag går. För mig är det farligt att stirra sig blind på siffror eftersom det är medarbetarna och kunderna som skapar utveckling och relationer, säger Anders

Siktet inställt på innovation och tillväxt
I sitt ledarskap är Anders resultatorienterad, ödmjuk och empatisk. Han är driven och gillar när det går fort. Det passar bra utifrån där Sokigo nu befinner sig. Efter några organisationsförändringar det senaste året är siktet inställt på fortsatt tillväxt och innovation på det digitala området.

–  Jag kommer fortsätta den goda resan som har påbörjats. Sokigo är jättehäftigt och jag är imponerad av alla produkter och system som företaget erbjuder till marknaden. Det känns som en ynnest att få bidra till att vårt samhälle blir ännu effektivare, säger Anders.

Andreas Wikholm, affärsområdeschef inom Addnode Group, har varit med i rekryteringen:

–  Jag är oerhört glad över att Anders Sundin tar över vd-rollen på Sokigo. Vi har jobbat tillsammans förut och jag har alltid imponerats av hans brinnande intresse för kunder och medarbetare. Anders känner dessutom den kommunala marknaden och har utmärkta förutsättningar för sin nya roll.

För information
Kontakta Sokigos sälj- och marknadschef Henrik Larsson henrik.larsson@sokigo.com