Midsommar avklarat och snart semester!

Vilken försommar vi har haft. Samma tryck i värmen som vi upplever att det är ute hos dig och din kommun vad gäller digitala flöden, Svensk geoprocess, GIS, 3D, medborgardialoger och integrerade systemlösningar.

Nytt i CSM på Kommunträffen 24-25 september
Under året som gått har vi farit land och rike runt för att visa vilket stöd vi har bl.a. inom MBK, verksamhetssystem, geografiska informationsportaler, GIS och integration.
Det finns så mycket mer att behandla i ämnet. Därför ser vi alldeles särskilt fram emot möjligheten att få träffa dig på Kommunträffen i hela två dagar.
Läs mer om det spännande programmet här.

Missa inte att Kommunträffen går av stapeln den 24-25 september, så vänta inte för länge med anmälan om du vill garanteras ett hotellrum. Vårt tips är att trycka på anmälningsknappen före semestern!

Topodirekt och CSM
Vi är inte bara ute och reser. På hemmaplan jobbas det på med vår nya systemlösning inom MBK, Topodirekt, i samarbete med Adtollo och Symetri. Under våren har vi sett över våra integrationer i CSM med särskilt fokus på fastigheter och befolkning för att säkerställa att de krav som GDPR ställer kan efterlevas.

Nästa version av CSM som innehåller en hel del nyheter och förbättringar har en planerad release under hösten.

Vi är verkligen förväntansfulla att få dela med oss av alla nyheter på Kommunträffen!

Trevlig sommar och skön semester önskar Geodatateamet på Sokigo!