MAPINFO PRO

MapInfo Pro är ett marknadsledande verktyg för karthantering och analys. Programmet erbjuder alla viktiga funktioner som krävs av de flesta som arbetar med digitala kartor och GIS.

Den senaste utgåvan med 64-bitars stöd och med nytt användargränssnitt gör dig till ett GIS-proffs!

Läs mer

För vem?
För dig som själv eller i din verksamhet vill få tillgång till marknadens mest kraftfulla verktyg för att skapa, underhålla och analysera geografiska data och kartor. Du kan vara själv i det lilla perspektivet och köpa stor nytta och effekt – eller du kan med MapInfo Pro vara en del av ett större team som i samverkan gör din värld smart med kartor.

Varför MapInfo Pro
MapInfo Pro har genom åren varit med och visat vägen för hur digital karthantering ska gå till. Ett branschledande verktyg med användare över hela världen och som inrymmer den funktionalitet som de flesta behöver och har nytta av.

Mycket nytt i världens bästa GIS-verktyg – Den senaste versionen har bland annat nyheter i Layoutfönstret, ökad prestanda vid omfattande databearbetningar och stöd för nya filformat som utökade TAB-filer och OGC-standarden GeoPackage. MapInfo Pro har nu dessutom stöd för enheter med pekskärm.

Multi Resolution Raster – MapInfo Pro introducerar ett innovativt rutnätsformat som fått namnet Multi Resolution Raster (MRR). Detta format möjliggör otroligt snabb bearbetning, visualisering och analys av högupplösta rutnätsdata, även på global nivå.

Smartare Produktivitet – Introduktionen av Smart Indexering förbättrar avsevärt prestandan hos vanliga tabell- och objektbearbetningar, som t.ex. att uppdatera kolumn och kombinera objekt, vilket leder till ökad produktivitet.

Att använda MapInfo Pro
MapInfo Pro är för många verksamheter grunden för hur man bygger upp och hanterar geografik information. MapInfo Pro är en del av Pitney Bowes stora utbud av program, moduler och lösningar för webben och mobila miljöer. Just programmet MapInfo Pro är lätt att använda med tydligt och modernt gränssnitt för effektiv karthantering.

Tryggheten med att använda och utvecklas med ett ledande verktyg som MapInfo Pro är stor. Du har ett stort nätverk av konsulter och partners som kan hjälpa dig att lära, utveckla och bygga just din kartmiljö. Bland annat Sokigo – som är Nordens största partner och varit det i 20 år kan bli just din nyckel till en lyckad GIS-miljö.

Väx vidare!
Du kan alltid ta ett nästa steg vidare med MapInfo Pro. Varför inte uppgradera till MapInfo Pro Advanced, som ger dig ytterligare kraft och möjligheter till bearbetning och visualisering av raster data? Varför inte bli mobil med Sokigos KartSmart för MapInfo och ta med dig kartan ut i fält? Varför inte lägga till MapInfo RouteFinder som ger dig marknadsledande nätverksanalys direkt i datorn och så vidare?

Genom innovation, teknisk spetskompetens och i nära relation med våra kunder skapar vi på Sokigo långsiktiga relationer. Vi är experter på GIS och mobilitet och vi älskar att höra på era utmaningar i Er verksamhet. Hör av er!

Print Friendly, PDF & Email
KONTAKT
Bild på Magnus Jansson
Affärsansvarig

Magnus Jansson

Telefon 0950-236 39
Mail magnus.jansson@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 14 november, 2018.