Lediga tjänster
Compliance officer med fokus på informations- och IT-säkerhet

Har du arbetat med IT-säkerhet och vill nu ta nästa steg i din karriär? Är du intresserad av informationssäkerhet och skydd av personuppgifter, då ska du söka denna tjänst!

Ansök
Verksamhetsexpert för planprocessen

På Sokigo jobbar vi dagligen med att utveckla lösningar för ett fungerande Sverige. Nu söker vi dig som kittlas lite extra av tanken att få vara med och bidra till transformeringen av den svenska planprocessen. Sverige har som mål att bli bäst i världen på digitalisering. Vi på Sokigo har en plan för hur det ska gå till och hoppas att du vill vara en del av lösningen!

Ansök
GIS-konsult med intresse för det som finns under huven

Är du en hängiven problemlösare som vill vara med och bidra till ett fungerande Sverige? Lockas du av tanken på att få vara med och hjälpa våra kunder igång med nya system? Då ska du söka detta jobb hos Sokigo!

Ansök
Kravanalytiker som vill nå den digitala bygglovsprocessens fulla potential

Sokigo söker nu en engagerad och driven kravanalytiker som vill skapa verklig verksamhetsnytta för våra kunder genom digitalisering av bygglovsprocessen. Vi arbetar med agila processer i små team, så vi ser gärna att du trivs bra med det arbetssättet.

Ansök
Senior systemutvecklare med passion för e-tjänster

Vi behöver stärka vårt utvecklingsteam och söker nu dig som vill jobba med att utveckla en av Sveriges ledande e-tjänsteplattformar riktat till offentlig sektor. Hos Sokigo erbjuds du en ansvarsfull roll inom produktutveckling där du får jobba med nya tekniker i ett agilt utvecklingsteam.

Ansök
Vill du vara med och utveckla framtidens verksamhetssystem?

Sokigo söker nu engagerade och drivna systemutvecklare som vill skapa verklig verksamhetsnytta för våra kunder inom miljö- och hälsoskyddstillsyn. Vi arbetar full-stack med agila processer i små team, så vi ser gärna att du trivs bra med det arbetssättet. Huvudsakligen kommer du att arbeta med C# och .NET.

Ansök
SOKIGO SÖKER IT-TEKNIKER

Vi vill stärka vårt IT-team och söker dig som vill arbeta som IT-tekniker, tillsammans med duktiga och engagerade kollegor, för att stärka vår satsning på kunddrift för våra egna produkter. Sokigo erbjuder dig en öppen kultur i en platt organisation som ser till dina behov som individ.

Ansök