Kostnadsfritt webinar: Skapa en trygg miljö för barnen i er kommun

Varje år inträffar uppskattningsvis 18 000 olyckor på lekplatser och skolgårdar i Sverige bland barn i åldrarna 0-17 år. Därför är det extra viktigt med tillsyn och kontroll för att minimera olyckor.

Årlig säkerhetsbesiktning för trygga lekplatser
Med Lekplatskollen från Sokigo får du ett modernt och effektivt stöd för den årliga besiktningen av kommunens alla lekplatser. Det blir även lätt att skapa rutiner för löpande underhåll och få en bra bild över aktuell status på alla lekplatser. Lekplatskollen är enkel att använda i fält med hjälp av läsplatta och ett mycket användarvänligt gränssnitt.

”Det blir lätt för oss att planera och underhålla våra lekplatser och skapar en tryggare miljö för barnen i vår kommun” säger Pia Petersson, Parkingenjör i Simrishamns kommun

Full kontroll på lekplatser och dess status
Du som arbetar med tillsyn får bra överblick på kommunens lekplatser och deras status i applikationens karta. Lekplatsens geografiska placering, bilder på lekredskap samt deras status visas i kartan. Du ser information om senaste datum för besiktning och tillsyn samt om någonting behöver åtgärdas. Oavsett om du arbetar inom kommunens fastighets-, park- eller skolförvaltning har du nytta av applikationen.

Under webinaret går vi igenom och visar hur Lekplatskollen fungerar och hjälper dig i ditt arbete.

Datum och anmälan
Torsdag 25/4 kl 13.00 – 14.30
Fredag 26/4 kl 10.00 – 11.30

Anmäl dig till marknad@sokigo.com och skriv vilket datum du vill delta på. Länken till webinaret skickas ut i anslutning till webinaret.

Har du några frågor? Kontakta:
Daniel Mattsson, Produktägare, daniel.mattsson@sokigo.com, 0250-308 89 eller
Aris Kolovos, Affärsansvarig, aris.kolovos@sokigo.com, 031-339 47 42.

Artiklar på ämnet
Brister i kontroll av lekplatser (länk till aftonbladet.se)
Regler för lekplatser och lekredskap (länk till boverket.se)